Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Massimo Savić na stadionu Tašmajdan
Massimo Savić (foto: Marko Grubišić)
Massimo Savić (foto: Marko Grubišić)

Massimo Savić na stadionu Tašmajdan

Posle uspeha hita „Mali krug velikih ljudi“ Massimo Savić je objavio još jednu veliku pesmu koja se odmah po izlasku našla na svim top listama.

„Putujemo i kad stojimo“ svojom emocijom i predivnim stihovima osvojila je srca publike i radijski etar. Na mnogobrojnim koncertima tokom leta, publika peva i uživa u novoj pesmi i Massimo se raduje da je predstavi i pred beogradskom publikom. Imaće priliku 18. septembra 2021. od 21.00 na kultnom stadionu Tašmajdan.

– Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, tu imam puno prijatelja. Moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije. Dođite da slavimo muziku, ljubav i najlepše emocije. Garantujem vam da ćemo dati sve od sebe, jer želimo da ljudi odu sa koncerta zadovoljni i ispunjeni“, izjavio je Massimo Savić.

Renomirani muzičar može da se pohvali karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni traje već više od 35 godina.

„Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije“. To je definicija koju je sam Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umetnost generalno, ali muzika posebno, budući da je to umetnost koju ne možeš da vidiš, niti da dodirneš, a opet je čovek oseća i celog ga prožima i obuzima.

Kroz svoju karijeru, Massimo se regionalno izdvojio kao jedan od najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju  i brojne pozitivne kritike muzičkih znalaca kao i reakcija publike. Njegove pesme redovnu ne silaze s vrhova top lista, a njegovi albumi su među najprodavanijim izdanjima.

Ukoliko želite da uživate u vanvremenskim hitovima kao što su „Stranac u noći“, „Sjaj u tami“, „Indija“, „Da mogu“, „Iz jednog pogleda“, „Zar nema više nas“, ulaznice za koncert u Beogradu možete nabaviti u sistemu Tickets.

Koncert će se održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje je ustanovila Vlada Srbije koje važe za sve festivale (ulazak uz sertifikat o vakcinaciji, negativni PCR ili antigenski test). (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.