Naslovna » Porodica » Deca » Beogradska filharmonija: Ponovo koncerti za bebe u Sali BGF – „Karneval“ za bebe
Beogradska filharmonija: koncerti za bebe u Sali BGF (foto: Marko Đoković)
Beogradska filharmonija: koncerti za bebe u Sali BGF (foto: Marko Đoković)

Beogradska filharmonija: Ponovo koncerti za bebe u Sali BGF – „Karneval“ za bebe

Beogradska filharmonija ponovo otvara svoja vrata specijalno za bebe povodom koncertića koji su zakazani za 25, 26. i 27. oktobar od 11.00 i 12.30.

Za bebe do dvogodišnjeg uzrasta, orkestar u Sali BGF sviraće „Karneval životinja“, K. Sen Sansa, zajedno sa klavirskim duom VooDoo pod upravom dirigenta Ivana Markovića.

Ulaznice su u prodaji od 20. oktobra na blagajni Beogradske filharmonije (Studentski trg 11) kao i preko filharmonijskog online sistema, tako što jedna karta važi za jednu bebu i jednog pratioca.

Povodom najomiljenijih i veoma traženih koncertića, Beogradska filharmonija dočekuje malenu publiku uz pripremljene šarene strunjače spremne za njihovu igru.

Pored toga što je omiljena kod dece i roditelja, ova filharmonijska akcija do sada je nagrađena brojnim priznanjima iz oblasti komunikacija, društvene odgovornosti i marketinga.

U skladu sa epidemijskom situacijom i svim merama za zaštitu zdravlja koje sprovodi Beogradska filharmonija, prisustvo koncertima koje se odnosi na roditelje, moguće je isključivo uz:

  • potvrdu o potpunoj vakcinaciji;
  • potvrdu o preležanoj infekciji izazvanoj virusom COVID-19;
  • potvrdu o negativnom PCR testu na COVID-19 (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati).

(danubeogradu.rs)