Naslovna » BG špijun » Hoteli Zepter: Jesen na Zepter način
Zepter Hotel Drina - Bajina Bašta
Zepter Hotel Drina - Bajina Bašta

Hoteli Zepter: Jesen na Zepter način

Hotelski prostori i sobe u hotelima grupacije Zepter Hotels razlikuju se od konkurencije, jer su u potpunosti opremljene Zepter proizvodima.

Gosti ovih hotela mogu da uživaju u njima i imaju priliku da iste kupe po povlašćenim cenama.

Hotelski sektor u Srbiji se uspešno oporavlja posle izuzetno teške godine, za celo čovečanstvo.

U međuvremenu, hoteli Zepter su sređeni a i sve usluge su unapređene, pa očekuju ove jeseni i zime goste iz zemlje i inostranstva uz mnoštvo atraktivnih programa u Vrnjačkoj Banji, Bajinoj Bašti i Perućcu (ranije je predstavljen hotel u Beogradu).

Zepter vila Drina Perućac

U skladu sa sertifikatom „Clean & Safe“ (Čisto i sigurno), čiji su nosilac, svi objekti su čisti, sigurni i uvek spremni za doček novih gostiju.

Luksuz na Zepter način podrazumeva da imate udobno, opušteno i lepo opremljeno mesto za odmor i relaksaciju, za uživanje u hrani pripremljenoj na Zepter način.

Luksuz na Zepter način takođe podrazumeva i okruženje koje je stimulativno i motiviše gosta na kretanje i boravak na otvorenom.

Aktivni odmor u hotelima Zepter

Okolina hotela Zepter - Drina

Ljudi se sve više okreću ka zdravim stilovima života koji u današnje vreme znače što više vremena provedenog na otvorenom i na čistom vazduhu, ali i vremena koje smo spremni da odvojimo samo za nas.

Potraga za čistim vazduhom traje već dugo, danas je možda aktuelnija no ikada, a hoteli Zepter se nalaze upravo u vazdušnim oazama koje krase mikroklimatski uslovi i gde gosti kvalitetno provode svoje dragoceno vreme.

Bajina Bašta: Zepter Hotel Drina

Bajina Bašta je mesto koje krasi specifična klima, podno planine Tare, tik uz Drinu, između planinskih masiva. Nalazi se na 43°58’39“ severne geografske širine i 19°34’39“ istočne geografske dužine (koordinate za Google mape: 43.970345, 19.568692).

Zepter Hotel Drina - Bajina Bašta

Sve sobe i prostori svih Zepter hotela opremljeni su Zepter Therapy Air prečišćivačem vazduha koji:

  • eliminiše viruse, bakterije, mikroorganizme, grinje;
  • odstranjuje prašinu, polen, čađ;
  • neutrališe neprijatne mirise i druge štetne mirise.

Therapy Air iON® tehnološki je superioran i najbolji prečišćivač vazduha na globalnom tržištu po oceni nezavisnih nemačkih stručnjaka (expertentesten.de, 2016. i 2020. godina).

Jedinstveni petostepeni sistem najsavremenijih filtera efikasno eliminiše 99,99% zagađujućih čestica iz vazduha, viruse, bakterije, alergene. Therapy Air iON® dokazano eliminiše viruse koji se prenose kapljičnim putem, npr. SARS-CoV-2, odnosno virus korona (sertifikat Gui-lab, april 2020. godine).

Zepter Hotel Drina - Bajina Bašta

Da biste uživali u ovom planinarskom raju nije neophodno da budete član nekog planinarskog društva. Dovoljno je da ste „iskusni šetač“ i da se lepo snalazite u prirodi. Čeka vas 200 km obeleženih pešačkih staza koje vam pružaju priliku da uživate u ovom prirodnom raju.

Zepter objekti u Zapadnoj Srbiji, u koje je mnogo investirano, poslednjih godina predstavljaju odličnu polaznu tačku za odmor koji ste dugo čekali.

Zepter vila Drina Perućac
Vila Drina

Zepter Hotel Drina**** u Bajinoj Bašti i Vila Drina*** u Perućcu pravi su izbor za naredno leto.

Ako ste ljubitelj dobrog zalogaja, restoran „Vrelo“ u Perućcu je pravi izbor. U vreme letnjih vrućina ovo mesto je pravi mali raj, ali u jesen, kada paletu zelenih smeni paleta žutih i crvenih boja, gosti uživaju u prelepom pejzažu koji stvaraju reka Vrelo i reka Drina.

Dok uživate u vrhunskoj rakiji iz ovih krajeva, razgovor ćete voditi nešto glasnije kako bi nadjačali huk vode reke Vrelo koja vam protiče ispod nogu i na svega nekoliko metara od vas obrušava se u Drinu prelepim vodopadom.

Zepter vila Drina Perućac

Najkvalitetnija pastrmka iz obližnjeg ribnjaka svakako je najpopularnije jelo ovdašnjih gostiju.

Pogledajte atraktivne programe – jesen je lepa i pitoma na Tari i za svakoga ima po nešto zanimljivo.

Vrnjačka Banja: nešto sasvim drugačije

Zepter hotel Vrnjačka Banja

Mikroklima vrnjačkog kraja pogoduje svima, a mogućnosti za aktivan odmor i rekreaciju ili opuštanje i relaksaciju su brojne. Odmor u Vrnjačkoj Banji je oduvek bio nešto sasvim drugačije.

U Zepter stilu hranite se zdravo, jer hrana u Zepter Hotelu Vrnjačka Banja**** je pripremljena na zdrav, Zepter način, u Zepter posuđu, servirana u luksuznim Zepter servisima.

Relaksirajte se uz brojne tretmane lica i tela u Beauty Centru i uverite se u blagotvorne efekte tretmana Bioptron lampama.

Zepter hotel Vrnjačka Banja

Otkrijte zašto su baš u ovim krajevima srpski vladari podizali manastire i zadužbine koji danas privlače pažnju turista iz celog sveta i prava su riznica srednjovekovne umetnosti, upoznajte bogatu kulturno-istorijsku baštinu Vrnjačke Banje i okoline.

A kad dobro napunite baterije, čekaju vas vrhovi i šumska prostranstva naše najšumovitije planine Goč koja u jesen zaista izgleda čarobno. Pešačenje obeleženim pešačkim stazama predstavlja pravi aktivni odmor, kako za početnike, tako i za iskusne ljubitelje hajkinga.

Za one koji vole više adrenalina biciklističke ture i ture kvadovima po obroncima Goča su odličan izbor.

Zepter hotel Vrnjačka Banja

Kao da niste ni bili u Vrnjačkoj Banji ako na kraju dana niste popili čašu dobrog vina iz obližnjih vinograda čije etikete ubiru nagrade i na najprestižnijim svetskim manifestacijama.

Zepter Hotels info