Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2021“: Šesto jesenje izvlačenje u subotu, 23. oktobra
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2021"
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2021"

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2021“: Šesto jesenje izvlačenje u subotu, 23. oktobra

Poslednje izvlačenje u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“ je 23. oktobra od 18.00, uz direktan prenos na prvom programu RTS-a.

Nagradna igra se organizuje u dva kruga, prolećnom i jesenjim, sa ukupno 12 izvlačenja nagrada.

U šest jesenjih izvlačenja građane očekuju vredne nagrade: 30 automobila „fijat 500L“ i osam stanova u Beogradu – sedam u naselju „Zemunske kapije“ i glavna nagrada – stan u „Beogradu na vodi“.

U šestom jesenjem izvlačenju, u subotu, 23. oktobra 2021. od 18.00, biće podeljena dva stana: u Beogradu na vodi i u naselju „Zemunske kapije“.

Najavljeno je da će država razmotriti šta će biti sa igrom naredne godine, s obzirom na novu fiskalizaciju i digitalizaciju, te će se možda ići sa digitalnom nagradnom igrom, koja bi podrazumevala skeniranje računa preko mobilnog telefona i zatim njegovo slanje.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji su poslali koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 15. aprila 2021. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Od početka nagradne igre stiglo je približno 12,5 miliona koverata sa fiskalnim računima i slipovima.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju je i kontakt centar putem imejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.

(danubeogradu.rs)