Naslovna » BG špijun » Zepter hoteli: Japanska kuhinja, jesenji odmor, jesenji raspust i doček Nove godine
Zepter hoteli: Ponude za jesen i doček Nove godine 2022.
Zepter hoteli: Ponude za jesen i doček Nove godine 2022.

Zepter hoteli: Japanska kuhinja, jesenji odmor, jesenji raspust i doček Nove godine

Zepter hoteli i ove jeseni imaju bogatu ponudu za odmor i nove kulinarske doživljaje: probajte japanska jela, odmorite se, isplanirajte doček Nove godine.

Zepter hotel Beograd: Creative Cuisine

Zepter hotel Beograd: Creative Cuisine by Damir Sertic

Veče tradicionalne japanske kuhinje biće priređeno ove subote, 30. oktobra od 18.00, u Smart Life restoranu Zepter hotela u Beogradu. World Master Chef je u Beogradu – Creative Cuisine by Damir Sertic. Zavirite u magični svet Damirove kreativne kuhinje i iznenadite nepca nesvakidašnjim ukusima.

Rezervišite svoje mesto i uživajte u specijalitetima tradicionalne japanske kuhinje. Još jedno kulinarsko putovanje prepuno iznenađenja je pred nama.

Informacije i rezervacije: 062/160-2544 ili 011/3063-800.

Zepter hotel Drina

Zepter hotel Drina

Jesenji vikend na Tari je dobra prilika da udahnete čist i svež vazduh, da osetite kako je moćno prošetati šumama Tare, koliko je opuštajuće sesti na obalu Drine i napuniti baterije za predstojeću zimu.

Rezervacije: 031/862-451, 011/2019-135, 011/2019-235, rezervacija@zepterhoteldrina.com, reservations@zepterhotels.com.

Više informacija na OVOM LINKU.

Novembarski raspust biće lepši uz specijalni paket za novembarski raspust uz posebne popuste za decu od 10. do 14. novembra 2021. Više pročitajte OVDE.

Program „Život na Tari“

Zepter hotel Drina - okolina

Pomerite se iz grada na mesec dana, izmenite svoju standardnu svakodnevnicu, upoznajte planinu Taru, radite u udobnom okruženju, odmorite se u okviru programa „Život na Tari“ od 1. novembra do 28. decembra 2021.

Zepter hotel Vrnjačka Banja

Zepter hotel Vrnjačka Banja

Pomerite se iz grada na mesec dana, izmenite svoju standardnu svakodnevnicu, upoznajte Banju i predivni Goč, radite u udobnom okruženju, opustite se u Spa & Wellness centru, odmorite se od 1. novembra do 24. decembra 2021. Više pročitajte OVDE.

Novembarski raspust u Banji

Specijalni paket za novembarski raspust uz posebne popuste za decu važi od 10. do 14. novembra 2021.

Doček Nove godine

Ako ste se već „naoštrili“ da Novu godinu dočekate kako dolikuje spremni su programi za doček u Bajinoj Bašti i Vrnjačkoj Banji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.