Naslovna » Izlasci » Doček Nove godine 2022. u Beogradu: Trg Nikole Pašića i Beograd na vodi
Doček Nove godine 2022. u Beogradu: Jelena Karleuša (foto: beograd.rs)
Doček Nove godine 2022. u Beogradu: Jelena Karleuša (foto: beograd.rs)

Doček Nove godine 2022. u Beogradu: Trg Nikole Pašića i Beograd na vodi

Doček Nove godine 2022. u Beogradu organizovaće gradske vlasti. Nastupiće Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović. A to nije sve...

Trg Nikole Pašića / ispred Narodne skupštine

Sve tri pevačice odlučile su da bez honorara nastupe 31. decembra 2021, na prostoru ispred zgrade Narodne skupštine, u okviru manifestacije Beogradska zima 2021/22.

Izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza povodom Gradskog dočeka na Trgu Nikole Pašića objavili smo OVDE.

Na istom mestu, 29. i 30. decembra, biće organizovani i koncerti za „drugu vrstu publike“, kako su najavili predstavnici gradske vlasti, u dogovoru sa CEBEF-om i firmom Sky Music. Više o Belgrade Rocks pročitajte na OVOM LINKU.

ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Odbor „Beogradske zime“ objavio je i program Dečje Nove godine, koji će biti organizovan na 25 lokacija u Beogradu u svih 17 beogradskih opština.

Objavili smo sve informacije vezane za RADNO VREME u Beogradu tokom novogodišnjih praznika, kao i program manifestacije BEOGRADSKA ZIMA 2021/22.

Doček Nove godine 2022. i na Sava promenadi

Na prostoru između Starog savskog mosta i zgrade Rezidens nastupiće:

  • Angelina… 20.00,
  • Coby… 21.00,
  • Saša Kovačević… 22.00,
  • Goran Bregović… 23.00-1.00 + Tifa… posle ponoći.

U noći između 31. decembra i 1. januara biće priređen svetlosno-muzički performans kakav do sada nije viđen u regionu, najavljuju organizatori iz Belgrade Waterfront-a i dodaju:

„Osmominutni vatromet isprepleten sa laserskih zracima i svetlosnim efektima na Kuli Beograd uvešće nas u Novu 2022. godinu u velikom stilu. Jedinstveni šou biće propraćen muzikom posebno komponovanom za ovu priliku i inspirisanom domaćim nasleđem i tradicijom. Osim sa Kule Beograd, vatromet će se u ponoć vinuti i sa reke, a refleksije svetala u Savi dopuniće magiju koja će se dešavati nad našim gradom“.

Sve o manifestaciji Beogradska zima 2021/22. pročitajte na OVOM LINKU.

Izmene u saobraćaju

Zbog dočeka Nove godine doći će do izmena u saobraćaju i na linijama JGP 31. decembra 2021. godine u Beogradu na vodi i okolini.

Vlasnici vozila moraće da uklone svoja vozila iz Hercegovačke ulice, bočnih parkinga i sa parkinga Sava Play najkasnije do 14.00 u petak, 31. decembra. Hercegovačka se za saobraćaj potpuno zatvara od 18.00.

U novogodišnjoj noći saobraćaj i pešaci neće imati pristup novobeogradskoj obali Save od Gazele do Starog savskog mosta.

Stari savski most biće zatvoren za saobraćaj i pešake od 19.00 do 23.30.

Gazela će biti zatvorena za saobraćaj od 23.58 do sedam minuta posle ponoći, tačnije tokom lasersko-muzičkog performansa.

Ulaz na koncert za pešake biće moguć iz dva pravca: iz Hercegovačke i sa Sava promenade iz pravca Brankovog mosta. Preporuka za posetioce koji dolaze svojim vozilima je da se parkiraju u podzemnoj garaži Galerije. Izlaz iz garaže Galerije ka pravcu Kule Beograd će biti zatvoren, te će saobraćaj biti preusmeren na izlaz ka mostu Gazela.

(Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.