Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Enkanto – magični svet
Novi filmovi u bioskopima: Enkanto - magični svet
Novi filmovi u bioskopima: Enkanto - magični svet

Novi filmovi u bioskopima: Enkanto – magični svet

U domaćim bioskopima će se prikazivati novi animirani film za celu porodicu – „Enkanto – magični svet“, od četvrtka, 25. novembra 2021.

Ovo je priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto.

Magija Enkanta blagoslovila je svako dete u porodici jedinstvenim darom, od super snage do moći isceljenja; svako dete, osim jedno – Mirabel.

Maribel je simpatična, smešna, pomalo trapava petnaestogodišnjakinja koja nosi naočare i ne odvaja se od svoje harmonike. Jedina u porodici nema magijom obojenu svakodnevicu, jer je kako kažu njeni prijatelji i porodica – možda dar malo ignoriše.

Ali, kada otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, Mirabel shvata da bi ona, jedina „normalna“ Madrigal, mogla da bude poslednja nada svoje izuzetne porodice.

Muziku za ovaj animirani film radio je proslavljeni muzičar Lin-Manuel Miranda.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Encanto / Enkanto – magični svet. Početak prikazivanja: 25. novembar 2021. Države i godina proizvodnje: Kolumbija, SAD / 2021. Žanr: animirani, komedija, mjuzikl. Sinhronizacija: Ivona Rambosek, Irina Arsenijević, Nikola Milenković, Zlata Numanagić, Đurđina Radić Điks, Leontina Pat, Isak Šabanović, Ana Vučić, Dubravko Jovanović. Reditelji: Byron Howard, Jared Bush Charise, Castro Smith.
(danubeogradu.rs)