Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Moj sin
Novi filmovi u bioskopima: Moj sin
Novi filmovi u bioskopima: Moj sin

Novi filmovi u bioskopima: Moj sin

U duhu filma „Taken“, „Moj sin“ je triler ali i misterija koja će vas garantovano držati na ivici vašeg sedišta – u bioskopima od 18. novembra 2021.

Pošto je godinama svoju karijeru stavljao iznad svoje porodice, Džulijen ima propali brak i otuđenog sina. U toku putovanja dobija poziv da je sedmogodišnji dečak nestao dok je bio u kampu.

Kada vlasti pruže malu pomoć, Džulijen je primoran da preuzme stvar u svoje ruke. Podstaknut osećanjem krivice zbog zanemarivanja porodice, odlučan je da učini sve što je potrebno da pronađe svog sina – i otkrije misteriju dečakovog nestanka.

Ovaj naslov predstavlja revolucionarno otkriće u kinematografiji, jer glumac i publika u isto vreme zajednički otkrivaju misteriju.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: My Son / Moj sin. Početak prikazivanja: 18. novembar 2021. Dužina trajanja filma: 95 minuta. Države i godina proizvodnje: Francuska, VB / 2021. Žanr: krimi, drama, misterija, triler. Uloge: James McAvoy, Claire Foy, Tom Cullen, Gary Lewis, Michael Moreland, Robert Jack, Owen Whitelaw, Paul Rattray. Reditelj: Christian Carion.
(danubeogradu.rs)