Naslovna » BG servis » Vremenska prognoza, 15-19. novembar 2021.
Vremenska prognoza (foto: Aleksandra Prhal)
Vremenska prognoza (foto: Aleksandra Prhal)

Vremenska prognoza, 15-19. novembar 2021.

Ovo je vremenska prognoza za radnu nedelju, od 15. do 19. novembra 2021: promenljivo jesenje vreme, jak vetar, moguća kiša u četvrtak, temperatura do 12 °C.

Biometeorološka situacija i dalјe nepovolјno utiče na srčane bolesnike, a oprez je neophodan i kod nervno labilnih osoba. Kod meteoropata moguća je glavobolјa, malaksalost i bolovi u mišićima. Nešto povolјnija je situacija za većinu hronično obolelih. U saobraćaju se savetuje dodatni oprez, pogotovo pre podne i preporučuje se sporija vožnja u utorak zbog jakog vetra.

U ponedeljak u Beogradu, hladno jutro i magla na širem području grada, tokom dana hladno, ali pretežno sunčano. Duvaće umeren i povremeno jak istočni ili jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura će biti do 5 °C, dok će najviša dnevna biti 12 °C.

U utorak pre podne 7 °C, maksimalno 11; ceo dan hladno, malo i umereno oblačno, uz najavu jake ili veoma jake košave. Moguć je i olujni vetar.

U sredu malo i umereno oblačno; od pet do 12 stepeni. U pojedinim delovima grada pre podne kratkotrajna magla, a tokom dana duvaće umeren i povremeno jak jugoistočni vetar.

U četvrtak hladno jutro sa maglom na obodima grada, do šest stepeni. Tokom dana oblačno, u pojedinim delovima grada moguća je kiša. Duvaće umeren ili jači vetar. Temperatura do 10 °C.

U petak od pet (pre podne) do 10 °C (maksimalno). Hladno jutro sa kratkotrajnom maglom, oblačno, sa umerenim ili jakim vetrom promenljivog pravca.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.