Naslovna » BG svaštara » Književnost » Kreativni centar: Novogodišnji knjigopаketići s popustom i do 60%
Kreativni centar: Novogodišnji knjigopаketići s popustom i do 60%
Kreativni centar: Novogodišnji knjigopаketići s popustom i do 60%

Kreativni centar: Novogodišnji knjigopаketići s popustom i do 60%

Kao i prethodnih godina, izdavačka kuća Kreativni centar pripremila je posebnu ponudu novogodišnjih knjigopaketića za različite uzraste!

Novogodišnji knjigopаketići s popustom i do 60% mogu se pronaći u knjižаrama Kreativni centar (Mаkedonskа 30 u centru Beograda, Uroša Martinovića 12 na Novom Beogradu i Sinđelićev trg 19 u Nišu). U knjižаrama je u ponudi preko 20 rаzličitih kompletа knjigа – zа mаlišаne koji se tek upoznаju s knjigаmа, zа decu predškolskog uzrаstа, kаo i zа mlаđe osnovce i tinejdžere.

Oni koji nisu iz Beogrаdа i Niša, ili oni kojimа je jednostаvnije dа kupuju preko internetа, nа sаjtu www.kreativnicentar.rs mogu pronаći izbor od 10 pаketićа, tаkođe nаmenjenih svim uzrаstimа.

Novogodišnji knjigopаketići prodаvаće se do 15. jаnuаrа, а isporukа je besplаtnа zа sve porudžbine preko sаjtа izdavačke kuće nа teritoriji Srbije u vrednosti većoj od 1950 dinаrа.

Knjigopaketići za decu u uzrastu od pete do sedme godine

Kreativni centar: Novogodišnji knjigopаketići

Kockice i papirići je komplet od nekoliko knjiga. Papirne lutke – roboti je zabavna knjiga koja sadrži uputstva za pravljenje dvanaest robota od papira. Deca treba da spoje već isečene delove papira i potom sastave figure Špicka, Zombivoja, Minifona, Brzošrafa i ostalih robota šaljivih imena. Zanimljive aktivnosti pružiće predškolcima priliku da izraze kreativnost i da vežbaju motoričke sposobnosti.

Najbolje igre na papiru je knjiga u kojoj predškolce i mlađe osnovce očekuje mnoštvo igrica koje pružaju dobru zabavu – super iks-oks, podmornice, gusenica, vešanje, minsko polje i mnoge druge.

Ovaj knjigopaketić sadrži i ekskluzivnu knjigu Mala LEGO čuda, u kojoj će ljubitelji LEGO kockica naći detaljna uputstva u slikama i po fazama rada. Knjiga će im pomoći da sastave male, ali izuzetno realistične modele najrazličitijih putničkih i trkačkih automobila, aviona, brodova, kamiona, džipova i raznih drugih vozila.

Zdravo maco! je kompletić sa knjigama o popularnoj junakinji dečjih knjiga i slikovnica Hello Kitty. Uz radne slikovnice Knjižica trešnjica i Knjižica bombonica predškolci će se dobro zabaviti, ali i naučiti mnogo stvari. Hello Kitty im je pripremila brojna pitanja, ukrštenice, matematičke probleme, vežbe za razvoj opažanja, rebuse, vežbe za crtanje i bojenje i više od hiljadu nalepnica koje treba iskoristiti rešavajući zadatke.

Deo ovog knjigopaketića je i knjiga Nacrtaj i obuci Hello Kitty – torbica koja sadrži 40 strana za crtanje i bojenje, šest mustri, 11 tabli s modernim materijalima i 53 nalepnice za ulepšavanje crteža. U okviru ovog kompleta nalazi se i izdanje Princeze – potraži i pronađi, s više od 1000 pojmova za pronalaženje. Od princezine spavaće sobe, preko dvorske štale, do kraljevske riznice i raskošnog velikog bala – predškolce svuda čekaju bića i predmeti koje treba potražiti i pronaći.

Knjigopaketić Lavirint sadrži četiri knjige za mozganje i dobru zabavu. Iz knjige Sudoku za genijalce deca će naučiti kako se rešava sudoku, a pored toga će se zabaviti crtanjem i bojenjem neobičnih mandala. Svaki zadatak praćen je rešenjima. 45 igara. Na putu je mala radna knjiga koja sadrži više vrsta aktivnosti: 15 igara zapažanja, 15 mozgalica i 15 lavirinata koje dete rešava pomoću poklon-flomastera piši – briši.

Kreativni centar: Novogodišnji knjigopаketići

U raznovrsnim situacijama povezanim s putovanjima dete će pronalaziti skrivene predmete, uočavati razlike, pronalaziti uljeze, rešavati sudoku, osmosmerke, lavirinte i mnoge druge zabavne zadatke. Bilo da je dete početnik u mini-skejtbordu, bilo da želi usavršiti svoje trikove s bordom, jasno napisani i postupni vodič Mini skejtbord naučiće mališana kako da izvodi olije, kik-flipove, klizanje bordom i još mnogo, mnogo toga! Uz knjigu se dobijaju mini-skejtbord, rezervni točkići, mali odvijač i nalepnice za dasku.

Još jedna knjiga u ovom knjigopaketiću je Novi veliki lavirint, u kojoj se nalazi više od 50 zabavnih lavirinata koje treba rešiti da bi se pronašlo blago, pomoglo prijateljima koji su se izgubili da se ponovo nađu, spaslo od vulkana koji bljuje lavu…

Kad porastem je knjigopaketić sa izuzetno duhovitom slikovnicom Ja volim banane, koja poziva najmlađe da odaberu omiljenu hranu i smisle sopstveni način na koji će uživati u njoj. Tu je i preklapalica Polazak u školu iz popularne edicije o devojčici Ani Lukić, kao i izdanje Kad porastem, iz koje će, otvaranjem prozorčića, deca naučiti više o zanimljivim poslovima kojima se ljudi širom sveta bave.

Zidni kalendar za 2022. godinu na poklon uz svaku kupovinu

Kreativni centar: Kalendar 2022

Još jedna lepa vest stiže iz ove izdavačke kuće!

Počela je podela zidnih kalendara Kreativnog centra za 2022. godinu. Uz svaku kupovinu u knjižarama Kreativni centar ili preko sajta www.kreativnicentar.rs svaki kupac na poklon dobija zidni kalendar sa ilustracijama iz najnovijih izdanja Kreativnog centra.