Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Revolucionarna tehnološka rešenja, kao esencija društveno odgovornog poslovanja
Revolucionarna tehnološka rešenja, kao esencija društveno odgovornog poslovanja
Revolucionarna tehnološka rešenja, kao esencija društveno odgovornog poslovanja

Revolucionarna tehnološka rešenja, kao esencija društveno odgovornog poslovanja

Kao dokazanoj kompaniji koja već 35 godina, na globalnom nivou, zastupa isključivo zdrave životne vrednosti, UniCredit banka, kao društveno odgovorna poslovna sredina, prepoznala je problem s alarmantnim stepenom zagađenosti vazduha i rešila da zaštiti zdravlje svojih zaposlenih od istog.

Kupljenih 140 Zepter prečišćivača vazduha od strane, dokaz su, kako jačanja kolektivne svesti menadžmenta kompanija o neophodnosti društveno odgovornog pristupa kreiranju uslova rada, tako i potvrde kvaliteta revolucionarnih Zepter tehnoloških rešenja, kao što su: TherapyAir prečišćivači vazduha, Edel Wasser i Aqueena Pro prečišćivači vode i Hyperlight Eyewear naočare.

Zagađivači i zračenje urušavaju zdravlje i limitiraju produktivnost zaposlenih

Razvoj tehnologije van okvira ekološki odgovornih standarda prouzrokovao je alarmantan stepen, kako zagađenosti vazduha i vode, tako i zračenja.

Zagađivači, kao što su toksične čestice (PM 2,5 i PM 10), patogeni (bakterije i virusi) i alergeni (polen, prašina, dim, buđ, pesak, pepeo…) nalaze se u vazduhu koji udišemo. U vodi iz česme, koju pijemo, pojavljuju se zagađivači poput teških metala (mangana, kadmijuma, arsena, bakra, olova, žive…), halogena (hlora) i oksida gvožđa (rđe), dok voda iz plastičnih flaša sadrži toksična jedinjenja, kao što je bisfenol A.

Kombinacija zagađivača i snažnog zračenja kojem smo izloženi od strane veštačkog svetla, kao posledicom svakodnevne upotrebe mobilnih telefona, kontinuiranog rada na računarima i nezdravog neonskog osvetljenja, predstavlja okidač za plućna, kardiovaskularna i kancerogena oboljenja, viruse, alergije i probavne poremećaje. Ishod je deterioracija, kako kvaliteta života, tako i kvaliteta rada.

Zepter superiorna tehnološka rešenja čuvaju zdravlje i pospešuju produktivnost svih zaposlenih

Revolucionarna tehnološka rešenja, kao esencija društveno odgovornog poslovanja

Ne samo da Zepter proizvodi, zahvaljujući superiornoj tehnologiji koju koriste, čuvaju Vaše i zdravlje Vaših zaposlenih, već i igraju ključnu ulogu u eliminisanju faktora koji dovode do zamora organizma, unapređujući koncentraciju i pospešujući produktivnost. Svi Zepter proizvodi izrađeni su u skladu s najstrožim tehnološkim standardima, potvrđeni su od strane najpriznatijih svetskih laboratorija, te su, kao takvi, pronašli primenu u svim aspektima života.

Zepter prečišćivači vazduha, za čist i zdrav udah

Neprikosnoveni Zepter prečišćivači vazduha pospešuju koncentraciju i produktivnost, zahvaljujući svojoj superiornoj tehnologiji jonizacije vazduha, koja dovodi do oksigenizacije krvi. Oni, zbog toga, predstavljaju i ključni stub odbrane od koronavirusa, budući da negativni joni, koje ovi spektakularni uređaji generišu u milionima, uklanjaju, u najvećoj meri, viruse iz vazduha tako što izvlače vodonik iz njihovih proteina!

Više o ovim proizvodima pročitajte na datim linkovima:

TherapyAir iOn

TherapyAir Smart

MyionZ Pro

Zepter prečišćivači vode, za vodu po meri čoveka i životne sredine

Zepter prečišćivači vode, zahvaljujući superiornoj tehnologiji reverzne osmoze, igraju ključnu ulogu u odstranjivanju toksičnih materija iz vode, čineći je oazom zdravlja i svežine.

Više o ovim proizvodima pročitajte na datim linkovima:

Edel Wasser

Aqueena Pro

Hyperlight Eyewear naočare

Za razliku od drugih naočara koje su dizajnirane za zaštitu od ultraljubičastog zračenja, Hyperlight Eyewear su jedine naočare na svetu koje optimizuju svaku vrstu svetlosti, te čuvaju naše oči, a samim tim i naš organizam, od nepotrebnog i nezdravog naprezanja.

Više pročitajte na OVOM LINKU.

Zepter proizvodi za sve!

Sigurnost koju je UniCredit banka obezbedila svojim zaposlenima samo je iskorak u pravcu koji treba da prate sve društveno odgovorne kompanije.

Uz pomoć Zepter proizvoda, koje možete pronaći u prodavnicama i na veb-sajtu kompanije Zepter International, omogućite sebi i svojim zaposlenima privilegiju boljeg i dužeg života!

loading...