Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » Đak Sport: Nove prolećne kolekcije – spremno dočekajte novu sezonu
Đak Sport: Nove prolećne kolekcije
Đak Sport: Nove prolećne kolekcije

Đak Sport: Nove prolećne kolekcije – spremno dočekajte novu sezonu

Ukoliko ste ljubitelji sportskog stila i pripremate se za prolećnu kupovinu, onda će vam od pomoći biti „shopping lista“ sportskih komada iz novih kolekcija svetski poznatih brendova.

Shopping lista za dame

Kombinacija ženskog duksa sa kapuljačom Evostripe Full-Zip Hoodie i donjeg dela trenerke Evostripe pants, brenda PUMA, podići će vaš stil na viši nivo.

Duks je moderna verzija klasičnog Puma duksa sa produženom zadnjom strana, a sadrži i drycell tehnologiju. Donji deo trenerke odlikuje udobnost, funkcionalnost i laku uklopljivost sa drugim odevnim komadima.

Možete birati između pastelne ljubičaste boje i klasične crne varijante.

Đak Sport: Nove prolećne kolekcije

327 postao je novi simbol modernog stila. Ženski model New Balance 327 predstavlja prekretnicu 70-ih godina, kada je reč o inovacijama u proizvodnji patika, prevazilazeći elemente klasičnog stila i dajući im savremeni izgled.

Ovo specijalno izdanje ima lagani gornji deo sastavljen od antilop i mreže, veći znak „N“ na stranama napravljen od teksturiranog materijala koji imitira kožu leoparda i savitljivog gumenog đona koji garantuje udobnost i stabilnost u svakom trenutku.

Đak Sport: Nove prolećne kolekcije

Nike Pro helanke su uskog kroja, koji laska vašem obliku tela, od kukova do poruba. Sačinjene su od tkanine koja upija znoj, sa dodatom mrežicom preko listova koja održava suvoću tela. Meka, elastična tkanina prati vaše kretanje, dok trčite, skačete ili se istežete. Ovaj proizvod je napravljen od najmanje 50% recikliranog poliester vlakna.

Muška shopping lista

Đak Sport: Nove prolećne kolekcije

„Jednostavnost i elegancija“, dve reči koje najbolje opisuju Adidas mušku lifestyle trenerku. Gornji i donji deo trenerke možete nositi u kompletu ili ponosno same. Svedene boje ostavljaju vam mnogo mogućnosti za kombinovanje i uklapanje.

Đak Sport: Nove prolećne kolekcije

Skechers Uno – Stand on Air su muške patike koje su odličan izbor ukoliko je aktivan i dinamičan život vaša svakodnevica.

Gornji deo patika napravljen je od sintetilke kože, zbog čega su ove patike vrlo izdržljive i otporne na različite vremenske uslove. Đon je izrađen od gume, koja omogućava dobro prijanjanje na svim podlogama, dok vazdušna jedinica na peti doprinosi udobnosti pri svakom novomkorak. Svedena teget boja daje ovim Skechers Stand on Air muškim patikama sportski izgled i čini ih odličnim za kombinovanje uz različite komade odeće.

Đak Sport: Nove prolećne kolekcije

Hummel – HMLLEAD ZIP POLY HOODIE – savršen je dodatni sloj za vaše zagrevanje ili hlađenje. BEECOOL tehnologija reguliše vašu temperaturu dok se fokusirate na performanse. Uklopljen, elegantan dizajn Hummel dukserice učiniće je vašom omiljenom duksericom bez obzira na priliku.

***

Đak Sport i ove sezone, svetske modne trendove čini dostupnim svim ljubiteljima ovog autentičnog, komfornog i kombinovanog stila.

Kako bi olakšano i brzo pronašli sve željene prolećne komade na jednom mestu, posetite Đak Sport radnje širom Srbije ili poručite putem online shop-a!

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.