Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Musicology Sessions 2022: Muzikologija se vraća u grad
Musicology Sessions 2022: Muzikologija se vraća u grad
Musicology Sessions 2022: Muzikologija se vraća u grad

Musicology Sessions 2022: Muzikologija se vraća u grad

Ponovo radi Musicology Sessions pa ove sezone organizatori u Beograd dovode umetnike kao što su Hooverphonic, Mario Biondi i Snarky Puppy.

Posle dvogodišnje pauze, Musicology Sessions će ponovo biti realizovan u klubu Bitefartcafe Summer Stage na Kalemegdanu.

Organizatori iz ovog kluba otkrivaju da su u toku pregovori za još jedan koncert koji planiraju za početak septembra: u pitanju je jedan kultni hip-hop sastav.

Ovo su svi koncerti:

  • Hooverphonic… 26. i 27. maj;
  • Massimo Savić… 2. i 3. jun;
  • Mario Biondi… 9. i 10. jun;
  • Neverne bebe… 17. jun;
  • Detour… 24. jun;
  • Nina Badrić… 30. jun i 1. jul;
  • Snarky Puppy… 3. jul.

Ulaznice za sve Musicology Sessions koncert možete pronaći preko prodajne mreže new.tickets.rs.

Musicology Sessions 2022 – izdvajamo…

Hooverphonic

Hooverphonic stiže u letnji Bitef 26. i 27. maja, proslavljajući 20. rođendan svog planetarnog hita „Mad About You“. A koji je bolji način da se ovo nego novom koncertnom turnejom uz neočekivani povratak pevačice Geike Arnaert.

Prepun energije i nestrpljiv, trio jedva čeka da se vrati na put i izvede očaravajuću mešavinu starog i novog. Naći će se ponešto za svakog obožavatelja, ali i nekoliko manje zastupljenih pesama iznenađanja.

Mario Biondi

Mario Biondi je 9. i 10. juna u poseti jednom od svojih omiljenih gradova! U Bitefartcafe Summer Stage klubu promovisaće novi album „Romantic“.

Ovaj album, Mario Biondi je pisao u saradnji sa članovima benda, Massimom Grekom i Davidom Floriom, koje publika u Beogradu poznaje vrlo dobro! Projekat je potpuno posvećen ljubavi, izražen kroz omiljeni Mariov svet zvukova i gruva sedamdesetih.

„Šačica muzičara, prelepi ženski glasovi, pesme koje gruvaju, podsećanje na zvuk sedamdesetih koji nas inspiriše i čini da dostignemo izvanrednost soul muzike“, kaže Mario za svoj novi album.

Godinu dana ranije, Mario je objavio album „Dare“, koji je najavio ono što Mario sprema za budućnost.

Snarky Puppy

Snarky Puppy po drugi put stiže u Beograd u organizaciji Musicology Sessions. Koncert nije uspeo da zaustavi ni potop epskih razmera, a publika je doživela čak četiri bisa.

Rezervišite 3. jul za ovaj muzički događaj godine koji se održava na teniskim terenima Kalemegdana.

Posle skoro 2.000 koncerata, 13 albuma, osam JazzTimes and Downbeat nagrada, četiri Gremi nagrade, ali i stotine masterklasova u obrazovnim institucijama širom sveta i više 19 članova benda bendova koji su se rotirali skoro deceniju i po, od kojih je svaki krenuo i u svoju solo karijeru pored toga što rade kao prateći muzičari sa raznim umetnicima širom muzičkog spektra, činilo se da je Snarky Puppy spreman da malo uspori i uživa u vožnji.

Ali nakon svog poslednjeg albuma, „Live At The Royal Albert Hall“, koji je osvojio Gremi, bend radi punom parom.

U stvari, Snarky Puppy je u svojoj 18. godini postojanja fokusiraniji nego što je ikada bio. Uspeh koji je grupa postigla otvorio je vrata novim kreativnim mogućnostima: sopstvenoj izdavačkoj kući, saradnji sa raznolikim spektrom umetnika, prilike za sviranje u nedovoljno pokrivenim regionima, sopstveni godišnji muzički festival i još ambicioznije projekte snimanja. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.