Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Kockar
Novi filmovi u bioskopima: Kockar
Novi filmovi u bioskopima: Kockar

Novi filmovi u bioskopima: Kockar

Drama Pola Šrejdera, „Kockar“, sa Oskarom Ajzakom u glavnoj ulozi, prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 2. juna 2022.

Tragovi prošlosti se nikada ne mogu ukloniti.

Na prošlogodišnjoj Venecijanskoj mostri prikazan je jedan od najočekivanijih filmova godine – pokeraška drama, triler o bivšem vojniku koji je gonjen duhovima prošlosti postao kockar.

Ajzakov lik – sebe naziva Bil, dok pravo ime ostaje tajna, kao i sve ostalo u vezi sa njim, osmišljeno da ne ostavlja nikakav trag. Stalno u pokretu, on se kocka sa niskim ulozima.

Ali, uprkos njegovoj enigmatičnosti, dve osobe ga primećuju. La Linda vidi njegov potencijal i pokušava da ga regrutuje u svoje kockarske krugove. Sirk, mladić bez korena sa napola formiranim planom, nada se da će ga ubediti da se osveti zajedničkom neprijatelju.

Ubrzo, Bilov život biće uzdrman. Uz podršku misterioznog finansijera, uvodi Cirka u krug kazina, ali otkriva da ga duhovi prošlosti neće tako lako osloboditi.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: The Card Counter / Kockar. Početak prikazivanja: 2. jun 2022. Dužina trajanja: 111 minuta. Države i godina proizvodnje: Kina, SAD, VB / 2021. Žanr: triler. Uloge: Oscar Isaac, Willem Dafoe, Tye Sheridan, Tiffany Haddisch, Alexander Babara. Reditelj: Paul Schrader.
(danubeogradu.rs)