Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Bend Ničim izazvan najesen u MTS dvorani
Ničim izazvan (foto: Vukašin Danilović)
Ničim izazvan (foto: Vukašin Danilović)

Bend Ničim izazvan najesen u MTS dvorani

Predvodnici moderne balkanske pop-rock scene, bend Ničim izazvan, održaće koncert u MTS dvorani, 15. oktobra 2022, i tako obeležiti prvu deceniju rada.

Proslava jubileja je, naime, započela objavljivanjem EP-ja „Pokorimo noć“, na kojem se nalaze četiri nove pesme, od kojih se kao radijski hit već pokazala pesma „Mesto za prve poljupce“.

Boris Bakalov, koji i potpisuje režiju sva četiri nova spota, u iščekivanju jesenjeg nastupa poručuje:

– Veoma uzbudljivo vreme je iza nas. U etar smo pustili četiri nova singla i četiri nova spota. Sve je brzo prošlo i prosto nam je žao što nemamo još koju spremnu u rukavu. Sledeće pesme će morati da sačekaju jesen i period pred nastup u MTS dvorani 15. oktobra, koji će biti kruna proslavljanja naših deset godina postojanja. Njih ćemo pripremati u toku leta u pauzama između letnjih nastupa. Nastavljamo dalje, sa još jačim entuzijazmom i sa nadom da ova želja za stvaranjem muzike nikada neće prestati.

Inače, do svog velikog beogradskog koncerta, bend će se, kako najavljuju, tokom leta pripremati na koncertima širom regiona.

Podsetimo, Ničim izazvan su osnovali, na relaciji Vrbas – Beograd, Boris Bakalov i Bojan Gluvajić. Do današnjeg dana, postali su jedan od omiljenih sastava na domaćoj i regionalnoj sceni.

Glavne odlike stvaralaštva sastava su melodične pesme sa tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, različitim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom sakrivenom iza banalnosti koja nas okružuje.

Karte su u prodaji. (danubeogradu.rs)