Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Božo Vrećo u MTS dvorani na jesen 2022.
Božo Vrećo u MTS dvorani na jesen 2022.
Božo Vrećo u MTS dvorani na jesen 2022.

Božo Vrećo u MTS dvorani na jesen 2022.

Poznati regionalni izvođač sevdalinki Božo Vrećo, vraća se ponovo pred beogradsku publiku koncertnim nastupom 2. novembra 2022. u MTS dvorani.

Umetniku čarobnog glasa, poznatom po a kapela izvođenju sevdalinki i kombinacijama tradicionalnog sevdaha sa elementima džeza, soula i bluza, kao i originalnim nastupima, ovo će biti treći solo nastup na kultnom mestu.

Verna publika čuvenog pevača, ponovo će imati prilike da uživa u nekim od najvećih hitova sa, do sada, četiri objavljena solo albuma: „Moj sevdah“ (2014), „Pandora“ (2017), „Melek“ (2018) i „Lacrimae“ (2020).

Božo Vrećo, inače važi za „umetnika anđeoskog glasa“, kako ga opisuje slavni Njujork Tajms. Po pisanju eminentnog lista, on je prepoznatljiv kao izvrsni izvođač, autor i kompozitor sevdalinki (poznate tradicionalne, srceparajuće ljubavne lirike iz Bosne i Hercegovine), a glavni sinonim za njega je, kako se navodi, potpuna sloboda u izrazu.

Neke od njegovih najpoznatijih numera su „Pašana“, „Ko li noćas miluje ti kosu“, „Pandora“, „Elma“, „Sanjao sam“, a sarađivao je sa mnogim poznatim muzičarima, među kojima su Marko Luis i Vasil Hadžimanov.

Podsetimo, Božo Vrećo je u MTS dvorani nastupio samostalno dva puta tokom 2021. godine.

Karte su u prodaji na blagajni MTS dvorane i putem tickets.rs. (danubeogradu.rs)