Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » The Bestbeat: Posle četiri godine koncert u MTS dvorani
The Bestbeat: Posle četiri godine koncert u MTS dvorani
The Bestbeat: Posle četiri godine koncert u MTS dvorani

The Bestbeat: Posle četiri godine koncert u MTS dvorani

Povodom 60. godišnjice prvog singla The Beatles, „Love me do“, The Beatles Tribute bend – The Bestbeat, nastupiće 5. oktobra 2022. u MTS dvorani.

Ovo će biti njihov prvi celovečernji koncert u Beogradu posle četiri godine.

Bend koji već 17 godina nastupa kako širom Srbije, tako i u čitavoj Evropi, podsećajući publiku na najveću pop senzaciju 20-og veka, Beograđane će obradovati nekim od najvećih hitova Bitlsa iz svih stvaralačkih faza benda, a pored poznate četvorke The Bestbeat-a u izvođenju numera će učestvovati i dvadesetočlani Big bend!

Podsetimo, beogradskoj publici su, tokom prethodne dekade, svakog decembra, priređivali niz tematskih koncerata koji su bili posvećeni pojedinačnim albumima. Takođe, najmlađu publiku, svakog januara, poslednjih osam godina u „Kolarčevoj zadužbini“ upoznaju sa muzikom Bitlsa.

U maju i junu ove godine su imali uspešnu turneju po Francuskoj. Sarađivali su i delili scenu sa nekim od najvećih muzičkih imena sa ovih prostora.

Podsetimo bend čine:

  • Damjan Dašić – kao Paul McCartney,
  • Vladimir Banovčanin – kao John Lennon,
  • Marko Ćalić – kao George Harrison,
  • Dušan Živanović – kao Ringo Starr.

U dosadašnoj karijeri imali su priliku da tri puta budu deo programa Beatle Week festivala u rodnom gradu Buba, Liverpoolu, da zasviraju na nekoliko scena na kojima su svojevremeno svirali i sami Bitlsi (Palais des sports, Cavern club, Casbah club, Obertauern), da upoznaju brojne saradnike poznate četvorke, kao i prvog bubnjara benda Pete Best-a.

Karte su u prodaji na blagajni MTS dvorane i svim prodajnim mestima tickets.rs. (danubeogradu.rs)