Naslovna » Izlasci » Festivali » Bara fest 2022 na Čukarici
Bara fest 2022 na Čukarici
Bara fest 2022 na Čukarici

Bara fest 2022 na Čukarici

U subotu, 24. septembra 2022, Udruženje građana Kreativa plus i Eko patrola Sremčica, organizuju drugi Bara fest na prostoru oko Rakine bare u Sremčici.

Na Bara festu će od 13.00 do 17.00 biti organizovano druženje sa kreativcima. Biće tu izložbe radova rukotvoraca, prezentacije sportskih klubova, radionice za decu i roditelje i predstavljanje programa Nacionalne službe za zapošljavanje (tema zapošljavanje mladih i zapošljavanje teže zapošljivih grupa).

Od 18.00 počinje muzički program koji otvaraju mlađi članovi orkestra gitara „Rok cirkus“. Nakon njih će nastupiti već formirani muzičari: Fajront bend i Mud House band. Program zatvara DJ Rogoz.

Lampioni želja koje će organizatori puštati na kraju biće poruka ljubavi i nade i poziv da se ponovo nađemo na istom mestu sledeće godine.

„Festival je način da okupimo sve ljude dobre volje, a one koji to nisu privolimo da poučeni primerom počnu da obraćaju pažnju na sredinu u kojoj žive i ljude oko njih i ne zatvaraju oči pred uništavanjem prirode, jer od toga se kao porušene domine nastavljaju i nižu dalji problemi“, poručuju organizatori.

Manifestacija će biti održana uz podršku Gradske opštine Čukarica. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.