Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Neda Ukraden: Veliki solistički koncert u MTS dvorani
Neda Ukraden (foto: Andreja Damnjanović)
Neda Ukraden (foto: Andreja Damnjanović)

Neda Ukraden: Veliki solistički koncert u MTS dvorani

Veliki solistički koncert u MTS dvorani na Trgu Nikole Pašića održaće balkanska pop diva Neda Ukraden u četvrtak, 10. novembra 2022.

Svojim nastupom obradovaće beogradsku publiku posle pet godina, na istom mestu gde je u nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata plenila na samom početku svoje bogate i veoma uspešne karijere.

Uoči nastupa, Neda vidno raspoložena poručuje:

„Veoma sam srećna da ću nastupiti baš u ovoj u dvorani u kojoj sam kao vrlo mlada pevačica, davne 1975. godine, održala svoj prvi solistički koncert i za koju me vežu najlepše uspomene. To je tada bila najprestižnija koncertna dvorana i taj koncert je bio najveća odskočna daska za sve dalje mnogobrojne koncerte širom Jugoslavije i Balkana. Kada neko kao ja ima sreću da ima različitu generacijsku publiku,onda je MTS dvorana idealno mesto za susret i mladih i starih koje će moje pesme to veče spojiti, ujediniti“.

„Jedva čekam da izvedem svoje mnogobrojne vanvremenske hitove i čini mi se da će to i ovaj put biti nezaboravno veče! Jedini problem je šta od svojih lepih pesama, koje sam u svojoj više od pet decenija bogatoj karijeri snimila, to veče ne otpevati, pa će mi sugestija mojih fanova biti veoma dragocena. Ja i ceo tim vrhunskih muzičara, dizajnera svetla, slike i zvuka kao i posebne, specijalno kreirane haljine, jedva čekamo da zapevamo“, poručuje Neda Ukraden.

Karte za koncert su u prodaji na blagajni MTS dvorane i putem tickets.rs.

(danubeogradu.rs)

loading...