Naslovna » BG špijun » CineStar bioskopska najava: Porodični vikend Vonka, CineHero uz najnoviji film o Akvamenu, akcioni hit Sva imena božja
CineStar bioskopi: Vonka
CineStar bioskopi: Vonka

CineStar bioskopska najava: Porodični vikend Vonka, CineHero uz najnoviji film o Akvamenu, akcioni hit Sva imena božja

Veoma atraktivni naslovi stižu u CineStar bioskope u Srbiji, od 14. do 20. decembra 2023. godine. Na repertoaru je i blokbaster „Vonka“.

Uz događaj za sve generacije – Porodični vikend, stiže uzbudljiv akcioni hit „Sva imena božja“, a uskoro publiku očekuje „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo“ na posebnim CineHero projekcijama, uz atraktivne poklone. Više detalja dostupno je na sajtu cinestarcinemas.rs.

Tradicionalni Porodični vikend održava se u CineStaru 16. i 17. decembra, kad će moći da se pogleda film „Vonka“ uz povoljnije cene ulaznica (za Matine i Porodični paket), a uz kupljenu ulaznicu biće na poklon i originalni Vonka plakat, do isteka zaliha.

Film se može gledati i sinhronizovan i titlovan, a za najmlađe posetioce organizovana je crtaonica u svim bioskopima, dok u Beogradu i Novom Sadu decu očekuje i crtanje po licu (facepainting) od 11.00 do 13.00. „Vonka“ stiže na redovni program CineStar bioskopa 14. decembra.

Posebna preporuka je da se ovaj film pogleda u 4DX tehnologiji. Unutar 4DX dvorane, pokretna sedišta su opremljena najboljim tehnologijama i mogu besprekorno da oponašaju aktivnosti kao što su letenje ili vožnja. 4DX je korak napred u evoluciji odlazaka u bioskope, omogućava potpuni doživljaj filma i može da se iskusi u CineStar bioskopima Ada Mall Beograd i BIG Novi Sad. Pogledajte „Vonku“ u 4DX formatu i budite deo filma.

Akcioni triler „Sva imena božja“ prikazivaće se u CineStar bioskopima od 14. decembra. Više o filmu pročitajte ovde.

Džejson Momoa vraća se na velika platna u nastavku najuspešnijeg DC filma svih vremena, „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo„. Pretpremijerne CineHero projekcije održaće se 20. decembra u CineStar bioskopima širom Srbije, a uz kupljenu ulaznicu na poklon se dobija strip iz „limited edition“ serije!

Ulaznice su u pretprodaji, a detalje pronađite na ovom linku.

(danubeogradu.rs / ProPR)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.