Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Vonka
Novi filmovi u bioskopima: Vonka
Novi filmovi u bioskopima: Vonka

Novi filmovi u bioskopima: Vonka

Ovo je čudesna priča o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svetu postao omiljeni Vili Vonka kakvog danas poznajemo.

Film „Vonka“ će imati premijeru u domaćim bioskopima u subotu, 9. decembra 2023.

Opojna je mešavina magije i muzike, haosa i emocija, a sve je „ispričano“ neopisivo emotivno i sa puno humora.

Neodoljivo živopisan i inovativan filmski spektakl predstaviće publici mladog Vilija Vonku, prepunog ideja i odlučnog da promeni svet jednim ukusnim zalogajem – dokazujući da najbolje stvari u životu počinju sa snom, i ako ste dovoljno srećni da upoznate Vilija Vonku, sve je moguće.

Film je zasnovan na liku iz priče „Čarli i fabrika čokolade“, najprepoznatljivije dečije knjige Roalda Dala i jedne od najprodavanijih dečjih knjiga svih vremena.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Wonka / Vonka. Početak prikazivanja: 9. decembar 2023. Dužina trajanja: 112 minuta. Države i godina proizvodnje: Australija, Kanada, Francuska, SAD, VB / 2023. Žanr: avantura, porodični, komedija, fantastika. Uloge: Timothée Chalamet, Olivia Colman, Hugh Grant, Keegan-Michael Key, Sally Hawkins, Rowan Atkinson. Film će se prikazivati u titlovanoj i verziji sinhronizovanoj na srpski jezik. Reditelj: Paul King.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.