Naslovna » Izlasci » Akcije » Ulica otvorenog srca 2024 u Borči
Ulica otvorenog srca (foto: Pixabay)
Ulica otvorenog srca (foto: Pixabay)

Ulica otvorenog srca 2024 u Borči

Gradska opština Palilula tradicionalno priređuje novogodišnju manifestaciju Ulica otvorenog srca 2024 u Borči, u Ulici bratstva i jedinstva.

U ponedeljak, 1. januara 2024. od 10.00, organizatori iz Opštine Palilula pripremili su prigodan program uz Deda Mraza i razne animatore.

Humanitarna akcija je već dobro poznata: pored improvizovanog bazara, prodavaće se klovnovski crveni nosići, a prikupljena sredstva idu u humanitarne svrhe.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Izmene u saobraćaju

Zbog održavanja manifestacije u Bratstva i jedinstva, na delu od Valjevskog odreda do Bele Bartoka, u ponedeljak 1. januara 2024. od 8.00 do 16.00, doći će do izmene režima rada linija JGP-a na sledeći način:

  • vozila sa linije 85 i 96, u oba smera, će saobraćati: Bratstva i jedinstva – Valjevskog odreda – Ratnih vojnih invalida – Terminus Borča 3;
  • vozila sa linije 95 i 105L, u oba smera, će saobraćati: Valjevskog odreda – Ratnih vojnih invalida – Terminus Borča 3.

Privremeno se ukidaju stajališta:
– „Mihaila Šolohova“, u oba smera, za linije 95 i 105L;
– „Kombinatova“, u oba smera, za sve linije;
– „Bele Bartoka“, u oba smera, za sve linije;

Privremeno se uspostavlja stajalište:
– „Kombinatova“ u ulici Ratnih vojnih invalida, neposredno po prelasku raskrsnice sa ul. Valjevskog odreda, gledano ka terminusu Borča 3, u oba smera, za sve linije.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.