Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Human Nature Live Show posvećen Majklu Džeksonu u Beogradu
Human Nature Live Show (foto: Simone di Luca)
Human Nature Live Show (foto: Simone di Luca)

Human Nature Live Show posvećen Majklu Džeksonu u Beogradu

Human Nature Live Show, najbolji svetski tribute show posvećen kralju popa Majklu Džeksonu, biće održan u Beogradu 22. aprila 2024. u MTS dvorani.

Ulogu Majkla Džeksona nosi Migel Konča, koji je priznat kao najbolji imitator legendarnog umetnika. Koncert će, osim muzičkog, pružiti i izvanredno vizuelno iskustvo evocirajući umetnički i muzički univerzum Majkla Džeksona zahvaljujući izvanrednoj koreografiji, kostimima, plesačima, pratećim vokalima, vrhunskim muzičarima, a, pre svega, frontmenu bez premca koji je i glasovno i plesom sposoban da stvori iluziju da je lično Džekson na sceni.

Ono što je posebno je što će publika videti šou koji je Džekson planirao za svoju povratničku turneju „This Is It“, koju nikada nije održao zbog prerane smrti. Uz originalne koreografije, koje u nekim segmentima prevazilaze zakon gravitacije, publika će uživati u hitovima od „Thriller“ do „Billie Jean“ preko „Smooth Criminal“ do „Dangerous“.

Inicijativu za ovaj zadivljujući projekat dao je Džonatan „Sugarfoot“ Moffett, legendarni bubnjar Majkla Džeksona, a u delo je sproveo Aleksandro Sabatini, uspevši da strast miliona Džeksonovih poklonika pretvori u nešto stvarno uz pomoć, pre svih, Migela Konče, koga su Sony Music i „Rolling Stone“ označili kao zvaničnog imitatora. Osim nastupa uživo, Konča je igrao Majkla Džeksona i u filmu „Spomenik Majklu Džeksonu“.

Human Nature Live Show je događaj za celu porodicu, koji je proistekao iz iskrenog prijateljstva i zajedničke strasti prema umetniku koji je ušao u istoriju muzike i nikada nije prestao da pokreće generacije i generacije.

Prodaja ulaznica počinje 1. februara u 11.00 na prodajnim mestima i preko online platformi efinity.rs i mtsdvorana.rs. Cene ulaznica su od 3.900 do 5.200 dinara (zavisi od sektora sedenja).

(danubeogradu.rs / Orbis Communications)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.