Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Disney koncert: Čarobna muzika iz filmova u MTS dvorani
Disney koncert: Čarobna muzika iz filmova u MTS dvorani
Disney koncert: Čarobna muzika iz filmova u MTS dvorani

Disney koncert: Čarobna muzika iz filmova u MTS dvorani

U izvođenju simfonijskog orkestra u nedelju, 12. maja 2024. od 16.30 i 19.30, u MTS dvorani održaće se Disney koncert: Čarobna muzika iz filmova.

Na koncertu će se slaviti nezaboravna „Diznijeva“ muzika i crtani filmovi. Omiljeni likovi i čuvene pesme iz fantastične lepeze Diznijevog animiranog studija, biće oživljeni na sceni MTS dvorane, darujući publici jedinstveno koncertno iskustvo.

U izvođenju simfonijskog orkestra, poznate muzičke numere i melodije biće prezentovane putem novih i uzbudljivih medlija i svita, koje će nas povesti na neočekivano muzičko putovanje, kakvo samo Dizni može da priredi. Letećim ćilimom ovaj novoosmišljeni koncert vodiće nas kroz najupečatljivije zvuke i filmske trenutke Dizni kompanije, uključujući naslove kao što su „Mala sirena“, „Želja“, „Kralj lavova“, „Vajana“, „Mulan“, „Aladin“, „Knjiga o džungli“, „Zaleđeno kraljevstvo“, „Enkanto“ „Lepotica i zver“ i druge.

Uz pratnju Simfonijskog orkestara Vojvodine, pod dirigentskom palicom maestra Mikice Jevtića, na poznatoj bini beogradske sale nastupiće, u dva termina, fantastičma glasovna ekipa izvođača među kojima glumci i muzičari Gorica Popović, Jelena Gavrilović, Zejna, Zoe Kida, Milan Antonić, Nevena Božović, Dušan Svilar, Stefan Zdravković Princ, Lejla Hot, Marko Luis, a muzički urednik događaja je kompozitor i tekstopisac Marko Kon.

„Disney koncert: Čarobna muzika iz filmova“ je razvijen pod nadzorom renomiranog kreativnog tima, uključujući kreativnu direktorku Ejmi Tinkam, muzičkog direktora Džajlsa Martina, kao i aranžera Bena Fostera.

Karte su u prodaji na prodajnim mestima mts Dvorane, Tickets-a i eFINITY-ja. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.