Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Humanitarni koncert Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“
Humanitarni koncert Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane Stanislav Binički
Humanitarni koncert Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane Stanislav Binički

Humanitarni koncert Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“

Umetnički ansambl MO „Stanislav Binički“ održaće humanitarni koncert „Muzičari za muzičara“, 29. aprila 2024. od 20.00 u Domu Vojske Srbije.

Tom prilikom biće prikupljanja novčana pomoć za mladića Vasilija Uroševića kome je potrebna operacija u inostranstvu kako bi ponovo mogao da stane na noge.

„Vasilije se trudi da završi srednju školu i upiše Medicinski fakultet, a bavi se i muzikom, tako da smo rešili prvi put da se oprobamo i u njegovom žanru – izvešćemo zajedno sa njim 29. aprila dve rep numere koje je sam komponovao! Ostali program koncerta će biti raznovrstan i veoma atraktivan, uz kombinaciju domaće i strane pop i rok muzike, velikih hitova za sve generacije, maestralnog revijskog orkestra i izvrsnih vokala“, navode iz ansambla „Binički“.

Ulaz je slobodan. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.