Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Elektropionir: Bad Music Boogaloo #6
Elektropionir: Bad Music Boogaloo #6
Elektropionir: Bad Music Boogaloo #6

Elektropionir: Bad Music Boogaloo #6

Bad Music Boogaloo #6 održaće se u petak i subotu, 14. i 15. juna 2024, u klubu Elektropionir. Svake večeri predstaviće se po dva benda.

Koncerti po izboru Bad Music For Bad People počeće u 20.00, a trajaće do 23.00. Svi bendovi sviraju pune klupske setove uz mogućnost bisa tako da nijedan nastup neće trajati manje od 60 minuta.

Prve večeri nastupiće Les Lullies, najtraženiji bend iz Francuske. Momci su dobrim delom činili garažne R’n’B hitmejkere Les Grys-Grys, a sada šibaju punk-rock’n’roll sa solidnom dozom power-pop trikova.

Posle njih ultra popularni duo iz Danske – The Courettes. Bračni par, devojka na gitari i vokalu, momak za bubnjevima. Garažni pank i Ronettes/Shangri-Las sjajna su žanrovska kombinacija u kojoj se ovo dvoje snalaze kao riba u vodi.

Drugo veče otvoriće Delaney Davidson, Hank Williams sa Novog Zelanda. Omiljeni svetski putnik-propovednik, skitnica i uvek drugačiji gospodin čovek. Potom Left Lane Cruiser u originalnoj postavi što se u ovom delu Evrope nije dogodilo od 2008! Hound Dog Taylor x AC/DC x ZZ Top + good ole Mary Jane!

Ulaznice za Bad Music Boogaloo #6 su u prodaji po promo ceni od 1.800 dinara po večeri do 8. juna (@ Pub Brod + Čumić Chillton). Od 9. juna cena je 2.500 dinara, a na dan koncerta 3.000 dinara. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.