Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Koncert filmske muzike Lene Kovačević u Zvezdara teatru: MOJE PESME, MOJI SNOVI
Lena Kovačević (foto: Irina Duplevskaja)
Lena Kovačević (foto: Irina Duplevskaja)

Koncert filmske muzike Lene Kovačević u Zvezdara teatru: MOJE PESME, MOJI SNOVI

Naša čuvena muzičarka Lena Kovačević održaće koncert filmske muzike, 31. maja 2024. od 20.00, u Zvezdara teatru. Koncert nosi naziv MOJE PESME, MOJI SNOVI.

Po prvi put u Srbiji, Lena Kovačević će, zajedno sa pratećim muzičarima, izvesti najveće i njoj omiljene filmske hitove, domaćih i stranih ostvarenja. Deo ovog repertoara Lena godinama izvodi na stranim scenama, kao nedavno u Scharoun Teatru u Nemačkoj.

Ovaj atraktivni repertoar sastavljen je od pesama kao što su numere iz filmova Pedra Almodovara, omiljene pesme iz filmova o Džejmsu Bondu, „Prljavog plesa“, „Sabirnog centra“, „Šećerne vodice“, „Doma za vešanje“ ali i muzike Barbare Strejsend, velikih klasika domaće i strane kinematografije. Pored filmske muzike Lena će izvesti i nekoliko svojih najupečatljivijih pesama.

Ulaznice se mogu nabaviti na blagani Zvezdara teatra i onlajn na sajtu bilet.zvezdarateatar.rs.
(danubeogradu.rs / ProPR)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.