Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Symphonika on the Rock 14. maja 2024. u MTS dvorani
Symphonika on the Rock (foto: Simone di Luca)
Symphonika on the Rock (foto: Simone di Luca)

Symphonika on the Rock 14. maja 2024. u MTS dvorani

Muzički spektakl, u izvođenju italijanskog ansambla, Symphonika on the Rock postavlja nove standarde interpretacija i muziciranja.

Takođe, tu i novi standardi muzičkih aranžmana u kojima je simfonijski orkestar savršeno uklopljen sa rock bendom i pevačima.

Po prvi put će nastupiti u Beogradu 14. maja u MTS dvorani, a na online platformama efinity.rs i mtsdvorana.rs u prodaji je ostao još mali broj karata.

U izvođenju hitova legendarnih rock grupa – Queen, Rolling Stones, Pink Floyd, AC/DC, Scorpions, Guns’n’Roses, Led Zeppelin, Deep Purple, The Beatles, Europe i drugih – smenjivaće se pevači i posebni gosti koji će na najbolji način dočarati snagu bezvremenskih hitova.

Uživanje u muzici biće upotpunjeno light show-om, laserskim i video projekcijama.

Spektakl Symphonika on the Rock je već obišao brojne evropske gradove, a gde god su se pojavili koncerti su bili rasprodati. U Zagrebu su u februaru održana dva rasprodata koncerta u jednom danu, a zbog velikog interesovanja zakazan je još jedan koncert u maju. I u Sloveniji su svi koncerti unapred bili rasprodati. Publika svih generacija je oduševljeno reagovala, a sada će i beogradska publika imati priliku po prvi put da uživa u ovom nesvakidašnjem koncertu. (danubeogradu.rs / Orbis Communications)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.