Izdvajamo
Loading Događaji

« Svi događaji

  • Ovaj događaj je završen...

EP dvoransko prvenstvo u atletici 2017

3. marta @ 08:00 - 5. marta @ 22:00

EP dvoransko prvenstvo u atletici 2017 biće održano u Kombank areni od 3. do 5. marta 2017. godine.

Prvo EP dvoransko prvenstvo u atletici održano je u Beču, 1970. godine. Na svim evropskim prvenstvima istovremeno se održavaju takmičenja u obe konkurencije.Takmičenje se do 1990. godine održavalo svake godine, kada se prešlo na svaku drugu godinu.

Našoj zemlji će ovo biti prva organizacija dvoranskog takmičenja.

Beograd nazivaju gradom kulture, inspiracije, sporta i festivala. Menja se i razvija brzo, čuvajući svoju bogatu i raznoliku istoriju, uz jedinstvenu mešavinu kulture, arhitekture i urbanog duha.Imamo jako talentovane sportiste u svim sportovima, neki od njih su: Novak Đoković (tenis), Ivana Španović (atletika), Asmir Kolašinac (atletika), Emir Bekrić (atletika) Nemanja Vidić (fudbal), Ana Ivanović i Jelena Janković (tenis), Milorad Čavić (plivanje), i mnogi drugi…

Takmičenje će se održati u Kombank areni koja je već poznata po mnogo brojnim sportskim i pevačkim manifestacijama koja su tamo održana.

Kombank arena je najsavremenije višenamensko mesto za sport, kulturu, zabavu, izložbe, sajmove i druge manifestacije. Arena je objekat sa najmodernijom tehnologijom, univerzalne upotrebe, sofisticiranog marketinga, izuzetne udobnosti, sa sveobuhvatnom ponudom usluga za gledaoce i posetioce.

U Kombank areni će tokom takmičenja biti 10.000 mesta za sedenje.

Detalji

Početak:
3. marta @ 08:00
Kraj:
5. marta @ 22:00
Kategorija:
Tag(ovi):
, , ,

Organizator

Atletski savez Srbije

Mesto

Kombank arena
Bulevar Arsenija Čarnojevića 58
Beograd, Serbia
+ Google Map

Jedan komentar

  1. Kolika je cena karte za oba dana takmicenja?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.