Izdvajamo
Loading Događaji

« Svi događaji

Guitar Art Festival 2017

20. marta @ 15:00 - 25. marta @ 23:55

Guitar Art Festival biće održan od 20. do 25. marta u Beogradu.

Beograd je svakog marta centar gitarskih dešavanja u Evropi uz Guitar Art festival i više od sto umetnika iz celog sveta koji će održati koncerte, predavanja i radionice.

Za posetioce iz celog sveta, 18. po redu izdanje Guitar Art festivala opravdaće status jednog od pet najvećih festivala klasične gitare u svetu, a u svom programu će pored vrhunskih koncerata klasične muzike, predstaviti publici i atraktivan izbor svetskih muzičara iz oblasti džeza, fada, tanga, flamenka i etno muzike.

Pored velikog koncerta Tomija Emanuela u Sava centru, i ove godine Dom omladine biće festivalski centar sa četiri koncertne večeri i 11 koncerata umetnika kao što su Bojan Ivanovski Jobby, Nemanja Ostojić, Sanel Redžić, Giorgos Georgopulus kvartet, Srđan Bulat, Darko Bageski, Ultra High Flamenco & Rosario Toledo, Mak Grgić, Radoš Malidžan, World Guitar Orchestra, te Carlo Domenicioni i prijatelji.

Svečano otvaranje održaće se u Velikoj dvorani Zadužbine Ilije M. Kolarca 20. marta kada će nastupiti Roberto Aussel, Aleksandar Nikolić i kamerni orkestar Anima Musicae. (danubeogradu.rs)

Detalji

Početak:
20. marta @ 15:00
Kraj:
25. marta @ 23:55
Događaj Category:
Tag(ovi):
, , ,

Organizator

Guitar Art Festival

Mesto

Beograd
Belgrade, Serbia
Belgrade, Serbia, Serbia
+ Google Map

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.