Naslovna » Arhive po tagovima: čaj

Arhive po tagovima: čaj

Kafa, čaj, kakao

Recepti: Kafa, čaj, kakao (foto: Pixabay)

Kafa, čaj i kakao najčešća su „kućna“ pića, poznata su i voljena po celom svetu, a mogu i da nam koriste za osveženje i pročišćenje.

Pročitaj više »

Pozovite na popodnevni čaj

Servis za čaj, za posebnu atmosferu

Čaj je prijatan napitak, a njegovo ispijanje korisna navika, povod za druženje, način da u organizam unesete potrebnu količinu tečnosti, obogaćenu zdravim sastojcima… Koji god da je razlog i povod, predlažemo da uživate u čaju, u Beogradu.

Pročitaj više »

CoffeeFest 2015 krajem septembra

CoffeeFest

CoffeeFest 2015, drugi regionalni festival kafe, čaja i toplih napitaka biće održan u Beogradu, 25. i 26. septembra 2015, na Ušću, u neposrednoj blizini Ušće SC.

Pročitaj više »

Letnji čajevi

Čajevi

Osim vode, po letnjim vrućinama iako to može izgledati čudno topli i hladni čajevi, sigurno će pružiti savršenu dozu neophodnog osveženja.

Pročitaj više »

Vreme je za čaj: Tea Time Special

Tea Time

Tea Time Vreme je da progovorimo o čaju, ali nasuprot uobičajenom shvatanju čajanke, ono što se sad ovde za čaj nudi daleko je od uobičajene široko rasprostranjene asocijacije na engleski čaj. Tradicionalni kasno popodnevni čaj, koji se služi uz slane i slatke poslastice i podrazumeva gustiranje keksića, kolačića i drugih sličnih kalorijama nagomilanih đakonijica pretvoren je, u periodu posleratne obnove …

Pročitaj više »

Festival kafe i čaja u Delta Cityju

Festival kafe i čaja biće održan 26. i 27. novembra od 10.00 do 22.00, u organizaciji Pero Art Centra i Delta Cityja u glavnom holu. Manifestaja će okupiti proizvođače i distributere kafe i čaja kao i prateću opremu za dva najpopularnija napitka. Posetioci će moći da se upoznaju sa načima prerade kafe i čaja kao i procesima stvaranja najrasprostranjenijih napitaka. …

Pročitaj više »