Naslovna » Arhive po tagovima: gradski prevoz

Arhive po tagovima: gradski prevoz

Platite Bus plus na internetu

Korisnici javnog gradskog prevoza u Beogradu od danas na raspolaganju imaju još jednu mogućnost plaćanja i to on-lajn, saopštio je „Bus plus” sistem. Ovaj vid plaćanja odnosi se na mesečne dopune, dopune za prvu ili drugu polovinu meseca, kao i na godišnjekarte. Plaćanje se obavlja bez odlaska do prodajnog mesta, klikom na link https://www2.busplus.rs /lt/dopuna-personalizovanih-kartica-putem-interneta i praćenjem uputstva. Takođe, nakon …

Pročitaj više »

Bus plus, i na vodi

Bus plus kartice uskoro i za prevoz na vodi

Nekoliko informacija koje je gradski menadžer Goran Vesić danas izneo značajne su za stanovnike Beograda, a najinteresantnija je da će se, možda već naredne godine, bus plus kartice koristiti i u rečnom saobraćaju.

Pročitaj više »

BusPlus dopune za decembar 2015.

BusPlus - dopune

Dopuna personalizovanih BusPlus kartica za decembar 2015. godine počela je danas. Korisnici javnog prevoza u Beogradu svoje kartice mogu da dopune na više od 2000 prodajnih mesta.

Pročitaj više »

Bus plus

Bus plus

Bus plus je informacioni sistem projektovan i primenjen na upravljanje javnim gradskim prevozom u Beogradu.

Pročitaj više »

Belgrade Beer Fest: Besplatan prevoz za posetioce

Belgrade Beer Fest

Belgrade Beer Fest je festival koji, od svog osnivanja, organizuje i sprovodi društveno odgovorne akcije koje promovišu odgovornu konzumaciju alkoholnih pića i podizanje nivoa bezbednosti posetilaca festivala.

Pročitaj više »

Bus plus dopune za jul 2015.

Bus plus karte

Dopuna personalizovanih Bus plus kartica za jul počinje sutra, 25. juna. Korisnici javnog prevoza u Beogradu svoje kartice mogu da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta.

Pročitaj više »

Od danas dopuna Busplus kartica

Bus Plus kartice

Omogućena je dopuna personalizovanih Busplus kartica za jun. Korisnici javnog prevoza u Beogradu svoje kartice mogu da dopune na više od dve hiljade prodajnih mesta.

Pročitaj više »