Naslovna » Arhive po tagovima: kc rex

Arhive po tagovima: kc rex

Bez buke: Ana Avramov

U petak, 27. decembra 2019. od 19.30, u Kulturnom centru Rex održaće se poslednji koncert u ovogodišnjem serijalu Bez buke.

Pročitaj više »

King Ayisoba u KC Rex, 27. maja

Jedan od najzanimljivijih muzičara iz velike afričke države Gane, King Ayisoba sa svojim sastavom nastupiće u Kulturnom centru Rex 27. maja od 20.00.

Pročitaj više »

KC Rex, bez buke: About Lorna

U subotu 25. marta beogradska publika može da uživa u još jednom u seriji koncerata “Bez buke”. U Kulturnom centru Rex nastupa trip hop grupa About Lorna, a kao predgrupa gost iz Rusije WDWRM.

Pročitaj više »

Bez buke u KC Rex: Ljubičice

Sledeći u seriji koncerata pod zajedničkim nazivom “Bez buke” u Kulturnom centru Rex je nastup pančevačkog benda „Ljubičice“, u petak 3. marta od 21 čas.

Pročitaj više »

Bez buke: Stray Dogg solo u KC Rex

Solo akustično-električni nastup Dukata ili „Stray Dogg solo“ biće održan u utorak 14. februara od 21.00 u okviru serijala „Bez buke“ u Kulturnom centru Rex.

Pročitaj više »

Sedmi World Music samit u Beogradu

I ove godine će u Beogradu biti održan World Music samit, skup ljubitelja, poznavaoca i promotera muzike sveta, u organizaciji World Music asocijacije Srbije (WMAS).

Pročitaj više »

Kondenz 2016, od 21. oktobra

Deveti Kondenz, festival savremenog plesa i performansa, biće održan od 21. do 27. oktobra u Kulturnom centru “Magacin u Kraljevića Marka”, BITEF teatru, Kulturnom centru “Rex” i klubu “Petak”.

Pročitaj više »

5. Off frame festival u KC Rex

5. Off frame festival

Peti regionalni festival društveno angažovanog teatra Van okvira / Off Frame biće organizovan od 26. novembra do 1. decembra u KC Rex (Jevrejska 16).

Pročitaj više »