Naslovna » Arhive po tagovima: zdravlje

Arhive po tagovima: zdravlje

Alergija ili prehlada

Alergija ili prehlada (foto: Towfiqu Barbhuiya / Unsplash)

Dolaskom proleća stiže više svetlosti, a priroda svojim bojama i opojnim mirisima mami da što više vremena provedemo na otvorenom.

Pročitaj više »

Antistres sok

Recepti: antistres sok

Ishranom protiv stresa? Da, naravno! Ovoga puta, predstavićemo sjajan antistres sok za opuštanje posle duge i naporne radne nedelje.

Pročitaj više »

Bol u vratu

Bol u vratu (foto: Pixabay)

Smatra se da 30-50% opšte populacije tokom godine oseti bol u vratu. Uzroci su veoma različiti, a najčešći je degenerativni proces vratnih pršljenova.

Pročitaj više »

Revolucionarna tehnološka rešenja, kao esencija društveno odgovornog poslovanja

Revolucionarna tehnološka rešenja, kao esencija društveno odgovornog poslovanja

Kao dokazanoj kompaniji koja već 35 godina, na globalnom nivou, zastupa isključivo zdrave životne vrednosti, UniCredit banka, kao društveno odgovorna poslovna sredina, prepoznala je problem s alarmantnim stepenom zagađenosti vazduha i rešila da zaštiti zdravlje svojih zaposlenih od istog.

Pročitaj više »

Opasnost dolazi i iz pepeljare

Opasnost dolazi i iz pepeljare (foto: Pixabay)

Po stopi pušenja Srbija se nalazi na četvrtom mestu u svetu. Broj pušača starijih od 15 godina iznosi 2, 8 miliona, a godišnje zbog posledica pušenja umre oko 15.000 ljudi.

Pročitaj više »

Plodni i neplodni dani

Zepter: Ready for baby

Za pouzdano određivanje plodnih dana kod žene neophodno je tačno poznavanje dana ovulacije. Ovulacija je trenutak oslobađanja zrele jajne ćelije iz jajnika koja je u tom trenutku spremna za oplođenje.

Pročitaj više »

Nega kože preko zime

Nega kože preko zime (foto: Nachelle Nocom / Unsplash)

Nega kože preko zime i posebno na planini se razlikuje od one u gradskim uslovima, a promena klime od gradske do planinske zahteva sasvim drugačiju dnevnu rutinu u negovanju lica.

Pročitaj više »