Naslovna » Izlasci » Sajmovi » JobFair 11 – Kreiraj svoju budućnost!

JobFair 11 – Kreiraj svoju budućnost!

Sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta „JobFair – Kreiraj svoju budućnost!“ biće održan 7. i 8. novembra u zgradi tehničkih fakulteta (Bulevar kralja Aleksandra 73).

Sedmi put zaredom, članovi udruženja nastojaće da povećaju šanse sadašnjim i budućim mladim inženjerima da dođu do zaposlenja ili stručnog usavršavanja u okviru svoje struke. Ove godine studenti će po prvi put imati priliku da CV ostavljen u bazi tokom trajanja sajma dopunjuju novim informacijama tokom cele naredne godine. Na taj način i kompanije će u svakom trenutku imati pristup najnovijim podacima o kandidatima i imati uvid u njihove aktivnosti, lični i profesionalni razvoj.

Uspeh projekta pokazuju i statistike po kojima je na „JobFair 10“ učestvovala 41 kompanija, u bazi je 2.200 ostavljenih biografija, a za dva dana sajam je posetilo 4.000 studenata. Sajam je propraćen bogatim edukativnim programom, brojnim predavanjima, tribinama i obukama koje drže renomirani stručnjaci iz oblasti obrazovanja, zapošljavanja i ekologije. (dub)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.