Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi albumi » Svi na pod! – CD izdanje albuma „Prvi!“

Svi na pod! – CD izdanje albuma „Prvi!“

Grupa Svi na pod! objavila je specijalno CD izdanje albuma „Prvi!“ u produkciji muzičke etikete „Mikser Music“ i regionalnog festivala kreativnosti Mikser Beograd. Izdanje je dostupno u prodavnici „Multi Dallas Music Shop“ (Sremska 2) i u još sedamdesetak muzičkih prodavnica širom Srbije, a od novembra i širom regiona.

Album je urađen u kvalitetno opremljenom digipak formatu sa zlatotiskom na matiranoj plastifikaciji korica u kojima se nalazi i dvostrani poklon poster. Idejno rešenje neobičnog omota delo je dizajnera Igora Oršolića, dok je gorilu sa naslovne stranice crtao Miloš Rajković. Svi na pod! na prvom albumu imaju dvanaest pesama koje su bile na različitim top listama u prethodne dve godine i od kojih je čak devet stizalo na prva mesta.

Na albumu su gostovali Vlada Divljan, Sale Ivanović (Mravi), Goran Savić (MVP), Zoja Borovčanin (Lira Vega), Osman Ahmed (Multietnička atrakcija), Vukašin Marković (IrieFM), Ana Štajdohar i drugi. Pored gostujućih, album autorski potpisuju članovi grupe Svi na pod! Bojana Vunturišević, Petar Rudić, Jamal Al Kiswani, Ivan Bambi Mirković, Ivan Mihajlović Macan i Goran Milošević. Pesme su pretežno snimane u studiju producenta i osnivača grupe Petra Rudića, dok je miks i mastering radio Marko Jovanović Artur u beogradskom studiju „Underground“.

Proteklu godinu za grupu Svi na pod!, obeležili su brojni nastupi među kojima se izdvajaju Lent festival u Mariboru, Underhill festival u Podgorici, Mikser festival i Beer Fest, i svakako ovogodišnji nastup na Exit festivalu (Fusion Stage). U poslednjih godinu i po, Svi na pod! su u 20 gradova širom Srbije i regiona održali 41 koncert za više od 42.000 posetilaca. (dub)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.