Naslovna » Izlasci » Film » Prvi za lovu (One for the Money)

Prvi za lovu (One for the Money)

Od 2. februara u bioskopima će se prikazivati film „Prvi za lovu“ (One for the Money), o popularnoj, pomalo smušenoj ali seksi junakinji Stefani Plam.

Ovo je komedija o šarmantnoj Stefani koja, bez ikakvog treninga i veština, postaje lovac na ucenjene glave. Razvedena i očajna, u potrazi za poslom, dolazi kod rođake Vini, čija agencija i nije baš na dobrom glasu. Prvi zadatak joj je da pronađe pametnog Džoija Morelija, bivšeg policajca, koga jure zbog ubistva. Ali Moreli nije samo osumnjičeni, on je muškarac koji joj je slomio srce pre nekoliko godina.

Film je nastao na osnovu serije kriminalističkih romana o Stefani Plam, čiji je autor Dženet Ivanović. Pošto je 1994. godine, kako sama kaže, „pila pivo sa policajcima i naučila da puca“, Dženet Ivanovič je napustila karijeru pisca ljubavnih novela da bi kreirala lik Stefani Plam, koji se premijerno pojavljuje u romanu „Prvi za lovu“. Kritika je bila oduševljena nazvavši pojavu Plamove „talasom svežine koji klizi kao hladno piće“ (Washington Post).

Uloge tumače Katherine Heigl, Jason O’Mara, Daniel Sunjata, John Leguiazamo, a rediteljka je Julie Anne Robinson. (danubeogradu.rs)