Naslovna » BG servis » Otvaranje kupališne sezone na Adi Ciganliji

Otvaranje kupališne sezone na Adi Ciganliji

U petak, 15. juna u 11.00 biće zvanično otvorena kupališna sezona na Adi Ciganliji.

Novu letnju sezonu na popularnom beogradskom izletištu otvoriće predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić koji će podići Plavu zastavicu. Događaju će prisustvovati i član Gradskog veća Nikola Nikodijević, zamenik direktora JP „Ada Ciganlija“ Robert Đukić, načelnik Policijske stanice Čukarica Branko Drakulić i direktor Hitne pomoći Nenad Ivančević.

Plaža na savskom jezeru dobila je Plavu zastavicu pre mesec dana, koja će biti podignuta sve do 15. septembra osim u slučajevima loših vremenskih uslova. Pored standardnih manifestacija i sadržaja, JP „Ada Ciganlija“ za novu sezonu pripremila je brojna iznenađenja. Pored besplatnih škola raznih sportova, joge i drugih vidova rekreacije, svakoga dana od 10.00 do 19.00 zainteresovani će moći da vide i replike morskih životinja u velikim dimenzijama.

Biće otvoren veslački klub za veslače Beogradskog univerziteta, a stariji sugrađani će moći da se druže sa doktorkom Nadom Macurom svake druge subote. Funkcionalna su i igrališta za osobe sa invaliditetom, dečja igrališta, trim park i dr. Spasilačke ekipe spremne su za novu sezonu. (danubeogradu.rs)