Naslovna » Izlasci » Festivali » Festival „Elements“ prvi put u Beogradu
Elements
Elements

Festival „Elements“ prvi put u Beogradu

ODLOŽENO… U petak, 21. decembra od 21.12, u Kombank areni Skymusic korporacija organizovaće festival „Elements“. Cene karata su 1.490, 1.990 i 2.490 dinara za „dance floor“, 3.490 i 3.990 dinara za VIP platforme i 4.990 dinara za Gentlemens Choice Super Vip. Karte se mogu naći u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima, Kombank arene i Skymusica (rezervacije stolova – 063/324-283).

PROČITAJTE OVDE saopštenje o odlaganju festivala!

Izvođači koji predstavljaju line-up festivala su: Felix the Housecat, DJ Funkerman, Mitch Crown, Tara McCdonald, Jaz Von D, Beatshakers, Bojana Stamenov, DJ Pookie i „gost iznenađenja“.

Slogan prvog „Elements“ festivala je „End of the World and the New beginning“, a Arena će ovom prilikom postati „najveći i najkomforniji klub u Evropi“ tokom osmočasovnog programa. Audio-vizuelni spektakl činiće scenografija u obliku krila širine 50 metara, laseri, led ekrani, i – po rečima organizatora – najbolje osvetljenje i ozvučenje. Ovo će biti jedan od tri „Elements“ festivala koji će tokom narednih meseci biti održani u Srbiji i Crnoj Gori.

„Sa umetničke strane, za razliku od velikog broja događaja ove vrste, odlučili smo da dve trećine muzičkog programa bude praćeno pevanjem uživo, što ‘Elements’ svrstava u pravi muzički ugođaj. Dance floor će biti podeljen u tri zone: Earth front, Earth back I Fire (fun pit). Za razliku od ostalih sličnih događaja čak i parter Arene biće u većini segmenata opremljen barskim stolovima. VIP zonu najvećeg kluba u Evropi, činiće specijalno napravljene platforme sa severne (Water North), južne (Water South) i zapadne strane na kojoj će se nalaziti Gentlemens Choice Super – Vip platforma, sa eksluzivnim gošcćma – ugostićemo 150 najlepših devojaka regiona koje je odabrala interaktivna mreža sajtova Gentelemens Choice. Vodili smo računa o svemu, pa će na samoj lokaciji biti postavljeni veliki broj šankova kako bi posetioci mogli u što kraćem roku da dođu do pića. Sve smo, dakle, podredili posetiocima, te će celokupan ugođaj biti spektakularan“, ističu organizatori. (danubeogradu.rs)

loading...