Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Festivali » Odložen festival Elements
Elements
Elements

Odložen festival Elements

Festival Elements koji je bio zakazan za 21. decembar u Kombank Areni, odložen je usled „novonastale situacije vezane za tehničku podršku festivala“.

Zbog loših vremenskih uslova na celoj teritoriji Balkana i usporavanja dostave pojedinih, neophodnih delova scenografije i opreme, kao i zbog povećanog rizika da isti ne budu dostavljeni na vreme, Elements Festival biće pomeren za 20. april 2013.

Povraćaj se vrši isključivo na prodajnim mestima na kojima je ulaznica kupljena. U saopštenju organizatora piše: „S obzirom da je Elements festival najavljen kao jedan od najvećih spektakla svih vremena na našim prostorima, nismo spremni na kompromise u kvalitetu, kako programa, tako i scenografije i produkcije. Najavljujemo da će Elements festival koji će biti održan 20. aprila u Kombank areni imati unapređenu scenografiju i produkciju, ali će svakako tema festivala biti izmenjena, a kao najveću posebnost u odnosu na najavljeni festival organizator najavljuje da će pored objavljenih izvođača, u aprilu festival unaprediti sa jednim od najvećih DJ-eva današnjice kao glavnim headlinerom“. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.