Naslovna » Izlasci » Festivali » Odložen festival Elements
Elements
Elements

Odložen festival Elements

Festival Elements koji je bio zakazan za 21. decembar u Kombank Areni, odložen je usled „novonastale situacije vezane za tehničku podršku festivala“.

Zbog loših vremenskih uslova na celoj teritoriji Balkana i usporavanja dostave pojedinih, neophodnih delova scenografije i opreme, kao i zbog povećanog rizika da isti ne budu dostavljeni na vreme, Elements Festival biće pomeren za 20. april 2013.

Organizator „Skymusic“ korporacija obaveštava da se povraćaj novca za kupljene karte može izvršiti već od ponedeljka 17. decembra na svim prodajnim mestima Eventima. Kupljene ulaznice za 21. decembar neće važiti za festival u aprilu.

Povraćaj se vrši isključivo na prodajnim mestima na kojima je ulaznica kupljena. U saopštenju organizatora piše: „S obzirom da je Elements festival najavljen kao jedan od najvećih spektakla svih vremena na našim prostorima, nismo spremni na kompromise u kvalitetu, kako programa, tako i scenografije i produkcije. Najavljujemo da će Elements festival koji će biti održan 20. aprila u Kombank areni imati unapređenu scenografiju i produkciju, ali će svakako tema festivala biti izmenjena, a kao najveću posebnost u odnosu na najavljeni festival organizator najavljuje da će pored objavljenih izvođača, u aprilu festival unaprediti sa jednim od najvećih DJ-eva današnjice kao glavnim headlinerom“. (danubeogradu.rs)