Naslovna » BG špijun » Svetske prestonice » Bečki ledeni san od 25. januara
Bečki ledeni san (foto: © Stadt Wien Marketing)
Bečki ledeni san (foto: © Stadt Wien Marketing)

Bečki ledeni san od 25. januara

Ove godine „Bečki ledeni san“ slavi punoletstvo. Na 7.000 kvadratnih metara bajkovit ledeni doživljaj od 25. januara na Trgu ispred Bečke skupštine biće dostupan svim posetiocima.

Trg i park ispred gradske skupštine biće 46 dana pretvoreni u ledenu površinu na kojoj će klizači početnici i profesionalci moći da uživaju. Prošle godine na ledu je uživalo 570.000 posetilaca. Čarobnu atmosferu organizatori će ove godine upotpuniti novim gastronomskim konceptom nudeći regionalne i organski proizvedene specijalitete.

Osim toga, broj mesta za sedenje u gastronomskim objektima biće udvostručen a u ponudi su i besplatni termini za školsku i predškolsku decu i obdaništa. Za sve početnike i decu organizatori su omogućili besplatno klizanje u vremenu od 9.00 do 16.00.

Sa 7.000 kvadratnih metara „Bečki ledeni san“ je najveća ledena površina za klizanje na svetu. Vreme klizanja je svakog dana od 9.00 do 22.00. (Compress / danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.