Naslovna » Izlasci » Sport » Zimske igrarije na ledu na „Olimpu“

Zimske igrarije na ledu na „Olimpu“

Sportski centar „Olimp – Zvezdara“ pripremio je svim posetiocima novogodišnju sportsku manifestaciju na klizalištu SC „Olimp – Zvezdara“ (Vjekoslava Kovača 11), pod sloganom „Zimske igrarije na ledu“ koja će se održati u nedelju, 13. januara od 20.00, kada će za sve posetioce biti slobodan ulaz na klizalište.

Na manifestaciji će svi posetioci moći da uživaju gledajući umetničko klizanje profesionalnih klubova, kao i da sami okušaju svoje umeće na ledu u takmičarkom delu i tako steknu priliku da osvoje jednu od vrednih nagrada i zvanje „Zimski šampion Olimpa“.

U okviru takmičarskog dela manifestacije, svi zainteresovani imaće priliku da se okušaju u tri kategorije, pojedinačnim prikazom svog umeća na klizaljkama u prvoj kategoriji ili u paru u drugoj kategoriji. Dok će u trećoj kategoriji pobednika odlučiti brzina na klizaljkma, kao i veština u prelaženju prepreka na ledu.

Za prva tri mesta u sve tri kategorije rezervisane su nagrade u vidu godišnjih propusnica za klizalište i bazen „Olimp“ za prvo mesto, godišnje propusnice za bazen za drugo mesto i godišnje propusnice za klizalište za treće osvojeno mesto na takmičenju u svojoj kategoriji.

Svi zainteresovni za učešće u takmičarskom delu manifestacije „Zimske igrarije na ledu“ se mogu prijaviti do 13. januara lično na recepciji „Olimpa“, putem telefona 2412-353; 2411-636, ili na e-mail info@scolimp.rs gde će ostaviti svoje podatke i upisati u kojoj kategoriji žele da učestvuju.

U okviru manifestacije, 13. januara biće izvučeni i dobitnici pet godišnjih propusnica za klizalište, na osnovu brojeva koji se nalaze na ulaznicama za klizalište. (danubeogradu.rs)