Naslovna » Porodica » Deca » Platforma za obuku dece neplivača na „Tašu“

Platforma za obuku dece neplivača na „Tašu“

U zajedničkoj akciji opštine Palilula i Sportskog centra „Tašmajdan“ od danas je u upotrebi platforma za obuku dece neplivača, u okviru akcije „Plivaj i uživaj“.

Ovom novinom su obuhvaćeni svi aspekti bezbednosti dece, jer je nivo gazišta bazena podignut na 110 santimetara, uz duplu zaštitnu ogradu koja neplivačama onemogućava da pređu u drugi deo bazena ili da se podvuku ispod platforme, navode iz tog centra.

Ugradnjom je, pored bezbednosti, značajno povećan i kapacitet za obuku neplivača, koju za oko 15.000 palilulskih osnovaca finansira ta opština. Platforma je, kako se precizira, instalirana u delu zatvorenog bazena predviđenom za školu plivanja i obuku mališana neplivača, dok će drugi deo istovremeno koristiti plivači u akciji „Plivaj i uživaj“.

Takođe, iz sportskog centra „Tašmajdan“ podsećaju da će povodom predstojećeg Dana zaljubljenih, od 13. do 20. februara, biti organizovana akcija u kojoj će parovi biti u prilici da koriste sve plivačke termine, teretanu i spa centar, kao i klizanje u Ledenoj dvorani, po ceni jedne karte. (Beoinfo)

Pročitajte i…
Noćno plivanje na Tašu