Naslovna » Izlasci » Film » „Džek ubica divova 3D“ od 21. marta u bioskopima
Džek ubica divova

„Džek ubica divova 3D“ od 21. marta u bioskopima

Adaptacija poznate bajke „Džek ubica divova 3D“ (Jack The Giant Slayer 3D) prikazivaće se u bioskopima od 21. marta.

Reditelj filmova o X-Men i „Povratak Supermena“ predstaviće bajku na potpuno novi i drugačiji način u 3D tehnologiji. Najnovija avantura priča je o drevnom ratu koji je počeo kada je mladi farmer nesvesno otvorio vrata našeg sveta zastrašujućoj rasi divova. Slobodni na Zemlji prvi put posle ko zna koliko vekova, divovi nastoje da povrate zemlju koju su nekada izgubili, terajući mladića, Džeka, u borbu svog života kako bi ih zaustavio.

Boreći se za kraljevstvo, njen narod i ljubav hrabre princeze, on se nalazi licem u lice sa nezaustavljivim ratnicima, za koje je mislio da postoje samo u legendama i dobija šansu da i sam postane legenda.

„Želeo sam da oživim legendu. Da ono što je, u detinjstvu apstrakcija ili neka ilustracija u pripovetkama, napravim u stvarnom, opipljivom obliku. Želeo sam da dramski uobličim priču koju smo još kao mali slušali“, rekao je reditelj. Uspeo je da poveže osnovnu emociju filma sa duhom epohe koju predstavlja, zahvaljujući, između ostalog, spektakularnim kostimima inspirisanim načinom života i oblačenja ljudi u 12. veku.

Mladi glumac, Nikolas Holt, tumači glavnu ulogu u ovom filmu, a uz njega su Elenor Tomilson, Juan MekGregor, Stenli Tuči i Ijan Mekšejn. (danubeogradu.rs)