Naslovna » BG servis » Počela prodaja Bus-plus dopuna za april
Bus Plus kartice

Počela prodaja Bus-plus dopuna za april

Počela je prodaja dopuna personalizovanih Bus-plus kartica za april, a prodajna mreža za njihovu kupovinu i dopunu proširena je otvaranjem više od 250 prodajnih mesta u Maxi supermarketima i Mini-maxi objektima.

Putnici pored postojećih 1.700 prodajnih mesta sada mogu da dopune kartice u svim Maxi objektima u gradskim i prigradskim opštinama Beograda, ali i u Smederevu i Inđiji.

Prodajna mesta na kojima je moguće izvaditi ili produžiti personalizovane karte nalaze se na sledećim lokacijama: Beograđanka – Masarikova 5, GSP – Skenderbegova 47, TC „Trg Republike“, Deligradska 10, Tempo – Viline vode bb, Obrenovački drum bb, Auto-put za Zagreb 35, MTS – Bulevar umetnosti 16a, Obilićev venac 2, Lasta – Glavna autobuska stanica, Mladenovac, Obrenovac, Lazarevac, Barajevo, Sopot.

Za sve informacije o kupovini i dopuni karata građanima je na raspolaganju služba Korisničkog servisa Bus plusa putem telefona 7155-155. Aktuelni cenovnici dopuna mesečnih i pojedinačnih karata dostupni su na sajtu busplus.rs. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.