Naslovna » Izlasci » Pozorište » Predstava „A gde je ljubav?“, 5. aprila

Predstava „A gde je ljubav?“, 5. aprila

Na Sceni Stamenković (UK „Palilula“, Mitropolita Petra 8), 5. aprila od 20.00, biće igrana predstava „A gde je ljubav?“, inspirisana delom M. Šizgala „Luv“.

Ovo je romantična komedija o Margo (Srna Lango), Flintu ( Milan Čučilović) i Lariju (Ivan Zarić). Margo i Flint su muž i žena koji se više ne vole. Tu je i prijatelj iz studentskih dana, Lari, koji nikada nije ni doživeo ljubav. Svi jednako rešeni da nađu ono što zovu „sreća“. Tako, željni ljubavi i sreće postaju strašno nespretni u ostavljanju dotadašnjih partnera i što su bliže ostvarenju svog plana, to su sluđeniji, zbunjeniji i smešniji.

Troje ljudi, tri sreće, tri nesreće, nekoliko uspeha i neuspeha, tri ideje o ubistvu, puno smeha, suza, poneko samoubistvo u pokušaju i puno muzike. Tri izdanka srednje generacije, uplašena od budućnosti, odlučna da srede svoje živote, prave sebi neprepričljiv haos i potom daju sve od sebe da se iz njega izvuku.

Muzika je autorsko delo Dejana Pejovića Peje i komponovana je posebno za potrebe predstave. Tekstove songova pisao je Irfan Mensur, ujedno i reditelj ovog komada.

Karte se mogu rezervisati na 2754-320. (danubeogradu.rs)