Naslovna » BG servis » BusPlus dopune za maj 2013
Bus plus

BusPlus dopune za maj 2013

Dopuna personalizovanih BusPlus kartica za maj počinje danas. Korisnici javnog prevoza u Beogradu svoje kartice mogu da dopune na 1.986 mesta.

Od sada može da se pristupi mapi prodajne mreže preko sajta www.busplus.rs. Prikaz prodajnih mesta na mapi grada Beograda i pretraživanje po opštini i nazivu ulice daje mogućnost putnicima da se informišu o najbližem prodajnom mestu. Posle odabira adrese, na mapi se pored ciljanog mesta, prikazuje još pet najbližih objekata gde se mogu dopuniti BusPlus kartice.

Otvaranjem više od 250 prodajnih mesta u Maxi supermarketima i Mini Maxi objektima u aprilu, proširena je prodajna mreža za kupovinu i dopunu BusPlus kartica.

Prodajna mesta na kojima je moguće izvaditi ili produžiti elektronske povlastice nalaze se na sledećim lokacijama: Beograđanka – Masarikova 5, GSP – Skender begova 47, TC Trg Republike, Deligradska 10, Tempo – Viline vode bb, Obrenovački drum 3, Autoput za Zagreb 35, MTS – Bulevar umetnosti 16a, Obilićev venac 2, Lasta – Glavna autobuska stanica, Mladenovac, Obrenovac, Lazarevac, Barajevo, Sopot.

Za sve informacije o kupovini i dopuni karata građanima je na raspolaganju služba Korisničkog servisa BusPlusa putem telefona 7155-155. (danubeogradu.rs)

loading...