Naslovna » Porodica » Deca » Dečiji vikend u šoping centru Ušće

Dečiji vikend u šoping centru Ušće

U okviru Dečijeg vikenda u Ušće Shopping Centru, 20. i 21. aprila, svi mališani biće u prilici da uživaju u mnogim zabavno-edukativnim aktivnostima.

U subotu, 20. aprila, od 11.00 do 17.00, biće odigrana predstava-projekat „Bolnica za medvediće“, čiji je cilj da se deca na zabavan način oslobode straha od lekara, dok će studenti medicine moći da se zbliže sa decom i unaprede komunikaciju sa njima. Za to vreme roditelji će imati priliku da razgovaraju sa stručnjacima o edukaciji dece, i konsultuju se sa logopedima o razvoju govornog aparata, sluhu i govoru deteta.

U nedelju, 21. aprila od 11.00 do 15.00, svi posetioci moći će da prisustvuju programima Kreativnog kursa gitare, aktivnostima Magic Art World (takmičenje u bojenju instrumenata, predavanje o značaju umetnosti u razvoju deteta, joga za najmlađe), kao i plesnim igraonicama i baletskim predstavama „Uspavana lepotica“ i „Labudovo jezero“. Oni najsrećniji imaće priliku i da u nagradnoj igri „Reci pa steci“ dobiju besplatne školarine za Kreativni kurs gitare, Magic Art World i BeoBalet.

Za dobru atmosferu u nedelju pobrinuće se članovi grupe Gitarsi izvodeći autorsku muziku i najveće strane i domaće hitove, a nastup je zakazan za 13.00. (danubeogradu.rs)