Naslovna » BG svaštara » Promocije » Delta City Dinner In The Sky (odloženo!)

Delta City Dinner In The Sky (odloženo!)

Događaj „Dinner in the Sky“ zbog tehničkih uslova odložen je do daljeg…

Ekskluzivno gastronomsko putovanje „Dinner In The Sky“ biće predstavljeno na platou ispred Delta City-ja od 16. do 19. maja.

Posle Monaka, Las Vegasa, Londona, Sidneja i drugih svetskih prestonica jedinstven doživljaj obroka među oblacima sa pogledom na panoramu srpske prestonice sa 50 metara visine moći će da iskuse i pojedini Beograđani.

Ekskluzivna „Večera na nebu“ namenjena je hedonistima koji žele da doručak, večeru, poslovni ručak ili koktel pretvore u uspomenu koja se ne zaboravlja. Bilo da želite da fascinirate svoje goste i počastite ih nezaboravnim iskustvom ili samo želite da ostavite realnost pod nogama i „poletite iznad uobičajenog“, „Delta City Dinner in the sky“ je idealna prilika za to.

– Kada se vinemo među oblake, uz šampanjac i VIP pogled na panoramu Beograda, očekuje vas i poseban gastronomski doživljaj koji će prirediti šef kuhinje hotela „Square Nine“, Goran Kovačić. Ovaj gastronomski mag je ekskluzivno za goste „Delta City Dinner in the sky“ kreirao savršen spoj najfinijih ukusa. Šta da očekujete od kuvara u čijim su specijalitetima uživale svetske zvezde kao što su Anđelina Džoli, Maraja Keri, Leonardo Dikaprio, Dženifer Lopez i kraljica Elizabeta? Vrhunski gastronomski ugođaj po meri svetskog džet seta! – poručila je Jelena Jovanović, iz produkcije Sound Ray PR&Event, koja je ekskluzivni zastupnik licence „Dinner in the sky“ za Srbiju i Crnu Goru. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.