Naslovna » BG svaštara » Mikser House: Dobre stare ploče i nova moda

Mikser House: Dobre stare ploče i nova moda

U subotu, 20. aprila od 13.00, u Mikser House-u biće predstavljen brend Futro i obeležen Record Store Day, praznik nezavisnih prodavnica ploča.

Jedan od naših najpoznatijih dizajnera, Slavimir Stojanović, predstaviće kolekcije majica Futro Classic i Futro Kids. Originalni beogradski lifestyle brend Futro, odnedavno je u Mikser House-u. Najbolje prodavani modeli su na ovaj način dobili šansu da se ponovo nađu pred publikom u novom, restilizovanom i poboljšanom obliku, u vidu nove kolekcije Futro majica, koja se sastoji iz dve linije: Futro Kids, za uzrast od dve do 12 godina i Futro Classic za žene i muškarce. Slavimir Stojanović će lično predstaviti kolekciju u Mikser House-u.

Globalni „praznik“ koji u ljubavi prema muzici spaja fanove, muzičare i nezavisne radnje diskova i ploča, organizuje „Gooda Shop“ u okviru Mikser Shop-a. Posetioci će moći da kupe raritetna izdanja ploča i CD-ova, ali i da uživaju u nesvakidašnjem muzičkom programu, jer će za DJ pult, već od 14.00 stati: Rambo Amadeus, Gorica Nešović i Dragan Ilić, Vasil Hadžimanov, Željko Kerleta, Spacewalker, Slobodan Nešović Loka, Zoe Kidah iz Zemlje gruva i drugi kolekcionari ploča i ljubitelji dobre muzike. Ulaz je slobodan.

Već sedam godina, svake treće subote u aprilu, širom sveta se slavi Record Store Day, dan koji ujedinjuje muzičare, nezavisne muzičke radnje i ljubitelje muzike. Diskofili iz Srbije će moći da po najpovoljnijim cenama nabave retka izdanja najvećih svetskih muzičara i bendova na CD-u i vinilu, a mnoga od njih su objavljena samo ovim povodom u ograničenom tiražu.

Muzički program počinje u 13.30 nastupom benda Sinestezija, koji će u akustičnom maniru odsvirati hitove s albuma „Šminkanje stvarnosti“. U večernjim časovima nastupaju Eeva, Cantwait, Mirko iz benda Rare, Vox Populi, Sharks, Snakes & Planes, Nikola Radaković i Sinestezija.

Ulaz je slobodan. (danubeogradu.rs)

loading...